27 Nisan 2024|Cumartesi,11:40:40
 
  • HAVA DURUMU:
  • Parçalı Bulutlu
PİYASALAR Güncelleme : 27.04.2024
DOLAR
32,4375 0,15
EURO
34,7411 0,66
ALTIN
2.439,70 0,14
BİTCOİN
$62.937 2,27
HAFTANIN POPÜLER YAZARI
Av. Begüm Gencer Aytaç
Av. Begüm Gencer Aytaç5 SORUDA ORTAKLIĞIN GİDERİLMESİ (İZALE-İ ŞÜYU) UYUŞMAZLIKLARINDA ARABULUCULUK3 dakika da okunur
28 Şubat 2024 - 11:36
28 Şubat 2024 - 11:362 dakika da okunur 0 yorum Koleksiyona EkleŞİKAYET BİLDİR
Yön Bul Akademi
  • PAYLAŞ
2 dakika da okunur
0 yorum

Ömer Abdullah Ayhan: Muhtarlar belediye meclisinde yer almalı

Saadet Partisi Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ömer Abdullah Ayhan, Hendek'te şehit emniyet müdürü Gaffar Okkan'ın mezarını ziyaret etti. İlçede muhtarlarla buluştu.

Ömer Abdullah Ayhan: Muhtarlar belediye meclisinde yer almalı
Yön Bul Akademi


Ömer Abdullah Ayhan, saadet partisi hendek Belediye Başkan adayı Serdar Büyüker, İlçe Başkanı Şahmettin Demir ve teşkilat mensuplarıyla ilçedeki ziyaretleri kapsamında ilk olarak Şehit Emniyet Müdürü Ali Gaffar Okkan'ın kabrini ziyaret etti.
 
hendek Cumhuriyet Başsavcısı Ayhan Yenilmez'i, İlçe Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Demirel'i de ziyaret eden Ayhan, daha sonra ilçede görev yapan Muhtarlar Derneği Başkan Yardımcısı Kazım Taşkın ve 12 mahalle muhtarıyla buluştu.
 
DİNLEME YOLUNDA İLERLİYORUM
 
Ayhan, burada yaptığı konuşmada, siyasette biraz daha farklı tarzının olduğunu ifade ederek, " Herkes belki gelip kendi yapacaklarını anlatır, ben daha çok eksikleri, kusurları, daha öğrenmek yolunda ilerlemeyi tercih ediyorum. Bizim daha genel siyaset prensibimiz rahmetli babamdan da aynıydı dinleyin, öğrenin, bir eksik kusur varsa onu tespit edip icracı bir noktada olduğumuz zaman da onu ilgili kişilere yaptırabilmek üzere bir siyasetimiz var." dedi.
 
BELEDİYE MECLİSLERİNİ TEMSİL ETMELİLER
 
Muhtarların belediyelerin meclisin de yer almaları gerektiğini belirten Ayhan, "Muhtarlarımızı ziyaret ettiğimde onlardan edindiğim en doğru, yani yapmamız gereken bir icrat varsa muhtarlarımızın ilçelerinde belediye meclisini temsil etmeleridir. Şu süreçte edindiğim tecrübe de sakarya siyasetinde gördüğüm saha da muhtarlarımızın yerinde daha iyi tespit ettiği ve bunların da belediye meclislerine taşınabilecek bir model çalışılmasıdır." diye konuştu.
 
PAZARDA ESNAF VE VATANDAŞIN SORUNLARINI DİNLEDİ
 
Çarşı merkezinde kurulan Salı pazarında esnaf ve vatandaşlarla sohbet ederek taleplerini dinleyen Ayhan, pazarcı esnafına hayırlı ve bol kazançlar diledi.
YORUM YAP
Adınızı yazınız
Yorumunuzu yazınız!

Etiketlere göre arama:

Aramaktan Vazgeç