27 Nisan 2024|Cumartesi,20:01:44
 
  • HAVA DURUMU:
  • Parçalı Bulutlu
PİYASALAR Güncelleme : 27.04.2024
DOLAR
32,4375 0,15
EURO
34,7411 0,66
ALTIN
2.439,70 0,14
BİTCOİN
$62.840 1,35
HAFTANIN POPÜLER YAZARI
Av. Begüm Gencer Aytaç
Av. Begüm Gencer Aytaç5 SORUDA ORTAKLIĞIN GİDERİLMESİ (İZALE-İ ŞÜYU) UYUŞMAZLIKLARINDA ARABULUCULUK3 dakika da okunur
05 Şubat 2024 - 14:54
05 Şubat 2024 - 14:542 dakika da okunur 0 yorum Koleksiyona EkleŞİKAYET BİLDİR
Toprak Turizm
  • PAYLAŞ
2 dakika da okunur
0 yorum

Yusuf Alemdar Sapanca’da vatandaşlarla buluştu

Cumhur İttifakı Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yusuf Alemdar, seçim çalışmaları kapsamında Sapanca’nın Rüstempaşa Mahallesi’nde vatandaşlarla buluştu. Alemdar, “Bizler Türkiye Yüzyılı mottosuyla yeni bir yola çıktık. Yolumuz uzun ve yapacak çok işimiz var. Şehrimiz ve bilhassa Sapanca’mız her geçen gün gelişiyor. Bu gelişime ayak uydurmak için çevreci yaklaşımları esas alan bir anlayış içerisinde olacağız” dedi.

Yusuf Alemdar Sapanca’da vatandaşlarla buluştu
Toprak Turizm


Yerel seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerini sürdüren Başkan Adayı Yusuf Alemdar’ın adresi, sapanca Rüstempaşa Mahallesi oldu. Burada kıraathaneleri ziyaret eden Alemdar, vatandaşlarla bir araya gelerek görüş ve önerilerini dinledi. Katılımın oldukça yoğun olduğu ziyaretlerde Başkan Adayı Alemdar’a sapanca Belediye Başkan Adayı Doc. Dr. Recai Capoğlu, AK Parti sapanca İlçe Başkanı Şafak Başoğlu, MHP sapanca İlçe Başkanı Gökhan Alemdar, sapanca Engelliler Derneği Başkanı Cemil Ertuğ eşlik etti.
 
Yaşam kalitesi yüksek daha yaşanılabilir Sakarya
 
Misafirperverlikleri için sapancalılara teşekkür ederek sözlerine başlayan Alemdar, “AK Parti’mizin yerel yönetim anlayışı, her daim şehirlerimizde yaşanılabilirlik kalitesini artırmak ve medeniyet mirasımıza sahip çıkmak olmuştur. Bizler de yeni dönemde bu anlayışla hareket ederek, Sakarya’mızı bölge için bir marka haline dönüştüreceğiz. Bir yandan şehrimiz için altyapı, üstyapı ve ulaşım yatırımlarını hayata geçirirken diğer yandan vatandaşlarımızın yaşam kalitesine de etki edecek önemli atılımlar gerçekleştireceğiz. Çünkü bizler şunu çok iyi biliyoruz ki vatandaşlarımızın mutluluğu ve güvenliği, şehirlerimizin daha yaşanabilir kılınmasıyla mümkün olacaktır” dedi.
 
Çevreci bir kalkınmaya esas alacağız
 
Başkan Adayı Alemdar, “Bizler Türkiye Yüzyılı mottosuyla yeni bir yola çıktık. Yolumuz uzun ve yapacak çok işimiz var. Şehrimiz ve bilhassa sapanca’mız her geçen gün gelişiyor. Bu gelişime ayak uydurmak için çevreci yaklaşımları esas alan bir anlayış içerisinde olacağız. Doğasıyla, iklimiyle ve turizmiyle bölgede cazibe merkezi haline gelen ilçemizi korumakla mükellefiz. Çünkü biz doğaya, çevreye ve bütün yaratılmışlara hürmet gösteren bir kültürle yetiştik. İnşallah sapanca’mızı çevreci bir kalkınmaya öncülük edecek şehirler seviyesine yükselteceğiz” diye konuştu.
YORUM YAP
Adınızı yazınız
Yorumunuzu yazınız!

Etiketlere göre arama:

Aramaktan Vazgeç