Kurban Bayramı -  1 2024
Kurban Bayramı -  2 2024
16 Haziran 2024|Pazar,18:53:21
 
  • HAVA DURUMU:
  • Parçalı Bulutlu
PİYASALAR Güncelleme : 16.06.2024
DOLAR
32,7682 1,53
EURO
35,0901 0,53
ALTIN
2.459,44 2,86
BİTCOİN
$66.654 0,56
HAFTANIN POPÜLER YAZARI
Ş. Mahir Tuna
Ş. Mahir TunaKIYMETİ BİLİNMEYEN BAYRAM GECESİ!5 dakika da okunur
25 Nisan 2022 - 17:00
25 Nisan 2022 - 17:003 dakika da okunur 0 yorum Koleksiyona EkleŞİKAYET BİLDİR
Toprak Turizm
  • PAYLAŞ
3 dakika da okunur
0 yorum

Sunparadise Alüminyum'dan geleneksel iftar

Sunparadise Alüminyum, bu yılki geleneksel iftarında emektar çalışanlarını ödüllendirdi. Protokolünde yer aldığı iftar programı güzel bir havada gerçekleşti.

Sunparadise Alüminyum'dan geleneksel iftar
Toprak Turizm


sunparadise Alüminyum'un personel ve ailelerine verdiği geleneksel iftar programı, Sapanca'daki güzel bir mekanda gerçekleştirildi. Şirket CEO'su Rickard Lindqvist'in video mesajı katılımcılara sunuldu.

Kurumda yer alan personel ve aileleri ile bir arada olmak, Ramazan Ayını tebrik etmek ve iftar yaparak kurum içinde birliktelik ruhunu canlı tutmak amacıyla gerçekleştirilen iftar programına Akyazı Kaymakamı Yakup Güney, Akyazı Belediye Başkanı Bilal Soykan, Akyazı Ticaret Odası Başkanı Şinasi Bayraktar,sunparadise Genel Müdürü Çağatay Bölükbaşı, sunparadise yönetici ve çalışan ve aileleri katıldı. 

İftar programı, Kuran-ı Kerim okunması ile başlarken Semazen gösterisi geceye katılanlardan büyük beğeni aldı. 

İftar programında fabrikada 5, 10, 15 ve 20. yılını dolduranlara teşekkür plaketi verildi.

5 yılı dolduran emektarlara plaketleri Kaymakam Yakup Güney, 10. yılını dolduranlara Belediye Başkanı Bilal Soykan, 15. yılını dolduranlara  ATSO Başkanı Şinasi Bayraktar  ve 20. yılı dolduran emektarlara ise plaketlerini Genel Müdür Çağatay Bölükbaşı verdi. 

Programda konuşan sunparadise Genel Müdürü Çağatay Bölükbaşı; "Bizler gibi ihracat yapan şirketler vatanımız için çok kutsal bir görev icra etmekte. Artık savaşlar sadece cephede değil, ayn zamanda ekonomik alanlarda. Sevgili çalışanlar , çalışanlarımıza destek veren kıymetli aileler ve bizlere desteğini esirgemeyen yerel yöneticilerimiz, tedarikçilerimiz, iş ortaklarımız, sendikamız. Sizler bu zorlu şartlarda vatanımızın ekonomisi için mücadele eden kahramanlarsınız. Bu kutsal görevi yerine getirdiğimiz için hepimiz övünmeliyiz. Fabrikamızda uzun yıllar çalışan personellerimize teşekkür ederim. İftarımıza teşrif eden Akyazı Kaymakamı Sn. Yakup Güney, Akyazı Belediye Başkanı Sn. Bilal Soykan, Akyazı Ticaret Odası Başkanı Sn. Şinasi Bayraktar'a teşekkür ederim." dedi. 
                                             
Program Hacivat- Karagöz gösterimi ile sona erdi.

YORUM YAP
Adınızı yazınız
Yorumunuzu yazınız!

Etiketlere göre arama:

Aramaktan Vazgeç