Yusuf Alemdar -  son sözü birlikte söyleyelim
29 Mart 2024|Cuma,02:57:09
 
  • HAVA DURUMU:
  • Parçalı Bulutlu
PİYASALAR Güncelleme : 29.03.2024
DOLAR
32,4463 0,40
EURO
35,0946 0,08
ALTIN
2.326,04 0,24
BİTCOİN
$70.701 1,77
HAFTANIN POPÜLER YAZARI
Ş. Mahir Tuna
Ş. Mahir TunaDÖKÜLEN SAÇLARIYLA GÖMÜLMEK İSTEYEN KADIN!5 dakika da okunur
18 Ocak 2022 - 09:07
18 Ocak 2022 - 09:072 dakika da okunur 0 yorum Koleksiyona EkleŞİKAYET BİLDİR
Yön Bul Akademi
  • PAYLAŞ
2 dakika da okunur
0 yorum

TOGG dünyada büyük yankı uyandırdı: TeknoTürkler geliyor

TOGG'un ABD'de dünya lansmanına çıkmasının ardından Yabancı basında otomobil uzmanları TOGG ile ilgili çarpıcı yorumlarda bulundu.

TOGG dünyada büyük yankı uyandırdı: TeknoTürkler geliyor
Yön Bul Akademi


ABD’nin Las Vegas şehrinde düzenlenen Tüketici Elektroniği Fuarı’nda (CES), ilk defa uluslararası arenada boy gösteren TOGG, dünya otomotiv sektöründen büyük beğeni topladı. Fuar boyunca hem yabancı basın hem de küresel otomotiv devleri TOGG’u hayranlıkla izledi. Ancak Türkiye’de bazı yayın kuruluşları ve sosyal medya trolleri “Fuarda görülen otomobil bu hâliyle yollara çıkmayacak” şeklinde bilinçsizce yorumlarda bulundu.

Türkiye’nin mega projelerine çamur atmayı görev bilen bu kesimlerin, küresel otomotiv sektöründen bihaber olduğu da ortaya çıkmış oldu. TOGG tarafından bu tür haberler ve yorumlarla ilgili bir açıklama yapma gereği duyulmazken sektör temsilcileri “Bu tür organizasyonlarda ‘vizyon otomobilleri’ sergilenir, bu da markanın gelecek planları hakkında insanlara öngörü sağlar. Birçok marka uzay çağı tarzı otomobillerini bu fuarda sergiledi, ama hiçbir ülkeden ‘Bu araç böyle yola çıkmayacak’ şeklinde yorumlar gelmedi” diyerek, yapılan yorumlara cevap vermiş oldu.

YENİ BİR ÇAĞ AÇACAK

TOGG’un dünya sahnesine ilk adımı, yabancılar tarafından ‘TEKNOTÜRKLER’ geliyor diye yorumlandı. Otomotiv dünyasının önemli isimleri TOGG gördükten sonra “Bu tür işleri Çinlilerden beklerdik. Pandemiye rağmen Türkler bizleri çok şaşırttı. Bir Apple ve Samsung’un son teknolojik ürünü gibi görünüyor. TOGG dünya otomotiv sektöründe yeni bir çağ başlatacağa benziyor” gibi yorumlar yapıldı.

  

Etiketler :
YORUM YAP
Adınızı yazınız
Yorumunuzu yazınız!

Etiketlere göre arama:

Aramaktan Vazgeç