20 Nisan 2024|Cumartesi,02:30:58
 
  • HAVA DURUMU:
  • Parçalı Bulutlu
PİYASALAR Güncelleme : 20.04.2024
DOLAR
32,5004 0,08
EURO
34,6901 0,12
ALTIN
2.496,45 0,48
BİTCOİN
$63.536 0,00
HAFTANIN POPÜLER YAZARI
Av. Begüm Gencer Aytaç
Av. Begüm Gencer Aytaç5 SORUDA ORTAKLIĞIN GİDERİLMESİ (İZALE-İ ŞÜYU) UYUŞMAZLIKLARINDA ARABULUCULUK3 dakika da okunur
28 Temmuz 2020 - 15:12
28 Temmuz 2020 - 15:122 dakika da okunur 0 yorum Koleksiyona EkleŞİKAYET BİLDİR
Yön Bul Akademi
  • PAYLAŞ
2 dakika da okunur
0 yorum

Unkapanı Meydanı'nda dönüşüm başlıyor

Unkapanı Meydanı’nda başlatılacak dönüşüm çalışmasının bölgeye çok yakışacağını dile getiren Başkan Ekrem Yüce, “Tarihi Uzunçarşı’nın kimliği ile uyuşacak, hemşehrilerimizin günlük yaşamlarında nefes alacağı Unkapanı Meydanı için projemizi hazırladık. Yaklaşık bin 500 metrekarelik alanda yeni bir meydan ve yeraltı şadırvanı inşa edeceğiz. İnşallah kısa süre sonra çalışmalarımızı başlatacağız. Hayırlı olsun” dedi.

Unkapanı Meydanı'nda dönüşüm başlıyor
Yön Bul Akademi


Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, unkapanı meydanı’nda dönüşüm için geri sayıma geçtiklerini açıkladı. Tozlu Camii çevresinin yenileneceği proje ile bin 500 metrekarelik alanda yeni bir yaşam alanı oluşturacaklarını açıklayan Başkan Ekrem Yüce, çalışmaların kısa süre içerisinde başlayacağını duyurdu.
 
UNKAPANI MEYDANI PROJESİ HAZIR
 
Meydanları şehirlerin özel alanları olarak tanımlayan Başkan Ekrem Yüce, “Meydanlar bir şehrin vitrini, kültürel izlerinin yansıması, toplumun bir araya geldiği yerlerdir. Şehircilik anlayışımızda da medeniyet tasavvurumuzda da insanların nefes aldığı mekânlar geçmişten günümüze özel bir öneme sahip olmuştur. Tarihi Uzunçarşı’nın kimliği ile uyuşacak, hemşehrilerimizin günlük yaşamlarında nefes alacağı unkapanı meydanı’nda dönüşüm için düğmeye bastık. Projemizi hazırladık. Yaklaşık bin 500 metrekarelik alanda yeni bir meydan ve yeraltı şadırvanı inşa edeceğiz. İnşallah kısa süre sonra çalışmalarımızı başlatacağız. Hayırlı olsun” dedi.
 
TOPLU TAŞIMA ARAÇLARINA UYGUN YER
 
unkapanı meydanı’nda bulunan toplu taşıma araçlarının da esnafla birlikte yapılacak istişareler neticesinde uygun yerlerde faaliyetlerini sürdüreceklerini ifade eden Başkan Ekrem Yüce, “İnşallah hem meydan yeni yüzüne kavuşacak hem de toplu taşıma esnafımız daha modern bir ortamda çalışmalarını sürdürecek. Ağaçları, oturma alanları, yeraltı şadırvanı ve sosyal donatıları ile unkapanı meydanı bölgenin cazibesini arttıracak” diye konuştu.
YORUM YAP
Adınızı yazınız
Yorumunuzu yazınız!

Etiketlere göre arama:

Aramaktan Vazgeç