19 Nisan 2024|Cuma,01:39:58
 
  • HAVA DURUMU:
  • Parçalı Bulutlu
PİYASALAR Güncelleme : 19.04.2024
DOLAR
32,5609 0,27
EURO
34,7605 0,08
ALTIN
2.492,10 0,31
BİTCOİN
$63.612 3,35
HAFTANIN POPÜLER YAZARI
Av. Begüm Gencer Aytaç
Av. Begüm Gencer Aytaç5 SORUDA ORTAKLIĞIN GİDERİLMESİ (İZALE-İ ŞÜYU) UYUŞMAZLIKLARINDA ARABULUCULUK3 dakika da okunur
30 Temmuz 2020 - 14:08
30 Temmuz 2020 - 14:082 dakika da okunur 0 yorum Koleksiyona EkleŞİKAYET BİLDİR
Yön Bul Akademi
  • PAYLAŞ
2 dakika da okunur
0 yorum

Vali Kaldırım'dan bayram mesajı

Vali Çetin Oktay Kaldırım, Kurban Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

Vali Kaldırım'dan bayram mesajı
Yön Bul Akademi


Vali Çetin Oktay Kaldırım Kurban Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı. Manevi bir huzurla Kurban Bayramına hep birlikte ulaşmanın huzur ve mutluluğu içinde olduğumuzu belirten Vali Kaldırım, " Milletçe bir ve beraber olma iradesini en üst seviyede hissettiren bayramlar; zengin ve köklü geleneklerimizin itinayla yaşatıldığı, yardımlaşma ve dayanışma bağlarının perçinlendiği, dargınlık ve kırgınlıkların yerini barışa, huzura, sevgi ve muhabbete bıraktığı müstesna zaman dilimleridir" dedi

YÜREKTEN İNANIYORUM

Covid-19 virüs salgını nedeniyle toplum olarak hassas bir süreçten geçtiğimizi vurgulayan Vali Kaldırım, "İçinde bulunduğumuz bu süreci en az sıkıntıyla atlatabilmek ailemiz, yakınlarımız ve tüm halkımızın sağlığı, huzuru ve geleceği açısından büyük önem arz etmektedir. Bu minvalde Devletimizin almış olduğu tedbir ve kararlara hepimizin hassasiyetle riayet etmesi büyük önem arz etmektedir. Bizler, her birimiz önce ailemiz, yakınlarımız sonra da içinde bulunduğumuz toplum ve aziz milletimizin sağlığı açısından üzerimize düşen manevi vecibe ve sorumluluk bilinciyle hareket ederek şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonra da bu süreci başarıyla yürüteceğimize yürekten inanıyorum" ifadelerini kullandı.

HUZUR VE ESENLİK

Vali Kaldırım mesajını şöyle tamamladı, "Bu mübarek günlerin, ülkemize, İslam dünyasına ve tüm insanlığa sağlık huzur ve esenlik getirmesini ve bu vesile ile dünyanın dört bir yanında yaşanan salgın, afet ve her türlü sıkıntının sona ermesini Yüce Mevla’dan niyaz ediyorum. Bu duygu ve düşüncelerle Kurban Bayramının, milletimize ve aziz hemşehrilerime sağlık, huzur, mutluluk ve bereket getirmesini diler şehit yakınları ve gazilerimiz başta olmak üzere tüm kamu görevlisi arkadaşlarımın, sivil toplum kuruluşları ve basın mensuplarımızın Bayramını en kalbi dileklerimle kutlar sevgi ve selamlarımı sunarım.”

YORUM YAP
Adınızı yazınız
Yorumunuzu yazınız!

Etiketlere göre arama:

Aramaktan Vazgeç