Yusuf Alemdar -  son sözü birlikte söyleyelim
29 Mart 2024|Cuma,14:31:20
 
  • HAVA DURUMU:
  • Parçalı Bulutlu
PİYASALAR Güncelleme : 29.03.2024
DOLAR
32,3628 0,14
EURO
35,0080 0,16
ALTIN
2.325,33 0,21
BİTCOİN
$70.240 0,72
HAFTANIN POPÜLER YAZARI
Ş. Mahir Tuna
Ş. Mahir TunaDÖKÜLEN SAÇLARIYLA GÖMÜLMEK İSTEYEN KADIN!5 dakika da okunur
06 Ocak 2021 - 22:56
06 Ocak 2021 - 22:563 dakika da okunur 0 yorum Koleksiyona EkleŞİKAYET BİLDİR
Yön Bul Akademi
  • PAYLAŞ
3 dakika da okunur
0 yorum

Vali Kaldırım Kaynarca'da yatırım ve projeleri inceledi

Sakarya Valisi Çetin Oktay Kaldırım, Kaynarca'da yapımı süren Doğu Marmara Makina İmalatçıları İhtisas Organize Sanayi Bölgesi'nd einceleme yaptı.

Vali Kaldırım Kaynarca'da yatırım ve projeleri inceledi
Yön Bul Akademi


vali Çetin Oktay Kaldırım, Kaynarca İlçesinde temaslarda bulunarak devam eden ve yapılması planlanan projelerin yer alacağı alanları yerinde inceledi.

İlçe Kaymakamı Mehmet Ali Karatekeli ve Belediye Başkanı Murat Kefli ile diğer yetkililer tarafından karşılanan vali Çetin Oktay Kaldırım, ilk olarak Sabırlı ve Müezzinler Mahallelerinde temaslarda bulunarak bu alanlarda hayata geçirilmesi planlanan projeler konusunda bilgiler aldı.

“Reisler-Okçular Gölünde İncelemelerde Bulundu”

Buradan Reisler-Okçular Gölüne geçerek göl ve çevresinde incelemelerde bulunan vali Çetin Oktay Kaldırım, bu alanın turizme kazandırılması için yapılan çalışmalar ve projelere dair bilgiler alırken vatandaşlarla da selamlaşıp çocuklarla yakından ilgilendi.

”Doğu Marmara Makina İmalatçıları İhtisas OSB’de Alt Yapı Çalışmaları Başladı”

vali Çetin Oktay Kaldırım, daha sonra Kaynarca ilçesinde altyapı çalışmalarına başlanılan Doğu Marmara Makina İmalatçıları İhtisas Organize Sanayi Bölgesi inşaat alanını gezerek incelemelerde bulundu.

”Çalışmaya ve Üretmeye Devam”

Yetkililerden gelinen aşamaya dair bilgiler alan vali Kaldırım, Sakarya’mızın ülkemizin yeni üretim üssü olma yönünde kararlılıkla ilerlediğini,  200’ü aşkın sanayi parselinde yaklaşık 14 milyar 700 milyon TL (2 milyar $) yatırımla 15 bin kişiye istihdam sağlamayı hedefledikleri Doğu Marmara Makina İmalatçıları İhtisas Organize Sanayi Bölgesinin altyapı çalışmalarına başladıklarını, toplam 315 hektarlık alanda kurulacak ve stratejik sektörlerin yeni üretim merkezi haline gelecek olan OSB’nin, özellikle Savunma, Havacılık ve Uzay Kümelenmesi firmalarını bünyesinde bulunduracağını belirterek şehrimiz için çalışmaya ve üretmeye devam edeceklerinin altını çizdi.

“Karaboğaz Sahilini İnceledi”

Son olarak Kaynarca ilçesinde bulunan Karaboğaz sahilinde incelemelerde bulunan vali Çetin Oktay Kaldırım, Türkiye’nin en geniş ve uzun kumsallarından birine sahip olan sahil boyunca yürüyüş yaparak planlanan turizm yatırımları ve projeleri hakkında yetkililerle istişarelerde bulunup burada yapılan çalışmalara dair bilgiler de aldı.

”Kaynarca Hak Ettiği Değeri Görecek”

Doğal güzellikleri, gölleri ve eşsiz bir Karadeniz sahiline sahip olan Kaynarca ilçemizin turizm alanında hak ettiği yeri alabilmesi için tüm aktör ve paydaşlarla birlikte önemli projeler geliştirdiklerine değinen vali Kaldırım, ayrıca Organize Sanayi Bölgeleri ile de ilçenin yatırım alanında tam bir cazibe merkezi haline geleceğini ifade etti.

Etiketler :
YORUM YAP
Adınızı yazınız
Yorumunuzu yazınız!

İLGİLİ HABERLER

Etiketlere göre arama:

Aramaktan Vazgeç