24 Nisan 2024|Çarşamba,10:08:15
 
  • HAVA DURUMU:
  • Parçalı Bulutlu
PİYASALAR Güncelleme : 24.04.2024
DOLAR
32,5700 0,07
EURO
34,8716 0,02
ALTIN
2.435,57 0,22
BİTCOİN
$66.736 0,48
HAFTANIN POPÜLER YAZARI
Av. Begüm Gencer Aytaç
Av. Begüm Gencer Aytaç5 SORUDA ORTAKLIĞIN GİDERİLMESİ (İZALE-İ ŞÜYU) UYUŞMAZLIKLARINDA ARABULUCULUK3 dakika da okunur
12 Nisan 2022 - 15:32
12 Nisan 2022 - 15:322 dakika da okunur 0 yorum Koleksiyona EkleŞİKAYET BİLDİR
Yön Bul Akademi
  • PAYLAŞ
2 dakika da okunur
0 yorum

Yargıtay Cumhuriyet Savcısı Güre, son yolculuğuna uğurlandı

Kastamonu'da geçirdiği kalp krizi sonucu hastaneye kaldırılan ve burada hayatını kaybeden Yargıtay Cumhuriyet Savcısı Kamil Erkut Güre (55), İzmir'de son yolculuğuna uğurlandı.

Yargıtay Cumhuriyet Savcısı Güre, son yolculuğuna uğurlandı
Yön Bul Akademi


HSK Yargıtay Cumhuriyet Savcısı ve İzmir eski Cumhuriyet Başsavcısı Kamil Erkut Güre, ziyaret için geldiği Kastamonu’da aniden fenalaştı. kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavi altına alınan Yargıtay Savcısı Güre, tedavi gördüğü sırada yaşam mücadelesini kaybetti. Güre'nin, kalp krizi neticesinde hayatını kaybettiği öğrenildi.

Cenazesi İzmir'e getirilen Güre için Karşıyaka Hacı Mustafa Beşikçioğlu Camii'nde öğle namazını müteakip cenaze töreni düzenlendi.

Törende konuşan Yargıtay Cumhuriyet Başsavcısı Bekir Şahin, "Kendisi saygın, çalışkan, özverili kardeşimizdi. Kendisine Allah'tan rahmet, yakınlarına, ailesine, sevenlerine, yargı camiasına başsağlığı diliyoruz" dedi.

Törene Güre'nin eşi Birsel Balta Güre, oğlu Oğulcan Enes Güre, Adalet Bakanlığı Bakan Yardımcısı Yakup Moğul, Yargıtay Cumhuriyet Başsavcısı Bekir Şahin, İzmir Valisi Yavuz Selim Köşger, Ege Ordu Komutanı Ali Sivri, İzmir İl Emniyet Müdürü Mehmet Şahne, İzmir Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Öztürk, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, sivil toplum kuruluşları ve oda başkanları, ilçe belediye başkanları ve yargı camiasından çok sayıda kişi katıldı. Evli ve bir çocuk babası Güre'nin cenazesi, Doğançay Mezarlığında toprağa verildi.

Güre, bir dönem Sakarya'da da görev yapmıştı.

YORUM YAP
Adınızı yazınız
Yorumunuzu yazınız!

Etiketlere göre arama:

Aramaktan Vazgeç