Yusuf Alemdar -  son sözü birlikte söyleyelim
29 Mart 2024|Cuma,00:56:36
 
  • HAVA DURUMU:
  • Parçalı Bulutlu
PİYASALAR Güncelleme : 29.03.2024
DOLAR
32,3655 0,15
EURO
34,9747 0,26
ALTIN
2.322,19 0,08
BİTCOİN
$70.721 2,41
HAFTANIN POPÜLER YAZARI
Ş. Mahir Tuna
Ş. Mahir TunaDÖKÜLEN SAÇLARIYLA GÖMÜLMEK İSTEYEN KADIN!5 dakika da okunur
24 Ocak 2015 - 11:40
24 Ocak 2015 - 11:404 dakika da okunur 0 yorum Koleksiyona EkleŞİKAYET BİLDİR
Yön Bul Akademi
  • PAYLAŞ
4 dakika da okunur
0 yorum

Ziya Sözen Davet Edilmeliydi

Bugün sabah 14. gerçekleşen Şehit Emniyet Müdürü Ali Gaffar OKKAN’ı Anma Programına Konuşmacı olarak, Doğu ve Güneydoğuda 22 il ve ilçede Şehit ve Gazi Korucu ailelerinden ve Asker şehit ve Gazi Ailelerinden oluşan 87 bin üyesi olan Anadolu Köy Korucuları ve Şehit Aileleri KONFEDERASYONU Genel Başkanı ziya SÖZEN’in doğu, batı kardeşliği adına güzel, doğru mesaj vereceğine ve temsil ettiği camia adına ve üstlendiği misyon adına çok önemli olabileceğine inandığımız ve sekiz senedir tanıdığımız Ziy

Ziya Sözen Davet Edilmeliydi
Yön Bul Akademi


Hendek Belediyesi başvurumuza verdiği cevapta programın üç ay önce hazırlandığı, panel ve programın bilgisinin kurum kuruluşlara dağıtıldığını, programda değişiklik yapmanın mümkün olmadığını ifade etmişlerdir, yine Hendek Emniyet müdürlüğü ise verdiği yazılı ve yaptığımız telefon görüşmesinde, programın önceden yapıldığını, gec kaldığımızı ve değişme yapılamayacağı söylenmiştir. Hendek Kaymakamlıgı’ından cevap gelmemiştir. Buradan şunu ifade etmek isteriz, 15 Ocak 2014 günü Hendek belediyesi Basın halkla ilişkiler Müdiresi Elife hanımla telefon görüşmesi yaparak bu talebimizi sözlü ilettik, elife hanımda programı Diyarbakır Valiliği ile birlikte yaptıklarını ifade etmiş orayla karar vermemiz gerekir demiştir ancak, elife hanıma devam eden günlerde defaatle telefonla ulaşmaya çalışmamıza rağmen bir türlü bize olumlu olumsuz cevap vermediğinden, 19 Ocak 2015 tarihindeki yazılı olarak başvurumuza 22.01.2015 te cevap vermiştir. Burada bir nevi bizi oyalama yapılmıştır, hatta elife hanım programın açılış kısmı organizasyonunun hendek ilçe emniyet müdürlüğünde olduğu bilgisini 20 Ocak 2014 te bize söylemiştir. Madem program 3 ay önce belliydi elife hanım neden bize bunu söylemedi   ve bu kadar önemli bir programı ciddiye alarak bize ulaşmadı, ilk görüşmemizde bize program üç ay önce belli oldu, seneye davet edelim diyemezmiydi, bu verilen cevabın samimiyetine inanmıyoruz şehitlik, Gazilik kimsenin tek elinde bir şey değildir, şehitlik, Gazilik siyaset üstü bir olgudur. Şehit Emniyet Müdürümüz Ali Gaffar OKKAN Türkiye’ye mal olmuş sakarya’lı bir değerimizdir. Ziya SÖZEN Bu programa davet edilseydi, Programa katacağı değer üstlendiği ve Güneydoğudaki 22 ili temsil etmesinden ötürü çok önemliydi, ancak hendek ilçe kurumlarının çözüm üretememelerinden dolayı bu fırsat kaçmıştır. Ayrıca bu programla bu yaşananlar bize göstermiştir ki bu olayda  bir yetki karmaşası olduğu izlenimi oluşmuştur. Buradan Şehit Emniyet Müdürümüz Ali Gaffar OKKAN ve beş Koruma Polisinin şehit edilişinin 14.yılı sebebiyle Şehitlerimize Allah’tan rahmet yakınlarına, sevenlerine ve yüce Türk Milletine sabır dileriz, şehitlerimizin ve tüm şehitlerimizin ruhu şad olsun.

 

 

 

“Makam peşinde
Değilim, yapacak bir şey
Bulamazsam, babamın fırınına gider 
Ekmek satarım”
Şehit Emniyet Müdürü Ali Gaffar OKKAN

 

Şehit Emniyet Müdürü Ali Gaffar OKKAN’ın hayatı Belgeseli Video:

 

Erdoğan ERDOĞAN
internet sitesi sahibi ve yöneticisi
(Bu sitenin hiçbir kurum veya kuruluşla bağlantısı yoktur. Sakaryalı ve Türkiye geneli, Şehit Aileleri, Gaziler ve bu tür konularla alakalı "gönüllülük" esasına göre faaliyetler ve ziyaretler göstermektedir.)

 

NOT: Ayrıca Hendek ilçe emniyet müdürlüğü verdiği cevap yazısında ilgi:26.12.2014 tarihli yazınız demektedir bizim bu tarihte bir başvurumuz yoktur. Bizim başvurumuz 20.01.2015 tarihindedir. Verilen cevap dün öğleden sonra bize e-posta yolu ile ulaşmıştır.

 

 

Etiketler :

Etiketlere göre arama:

Aramaktan Vazgeç