18 Nisan 2024|Perşembe,07:01:13
 
  • HAVA DURUMU:
  • Parçalı Bulutlu
PİYASALAR Güncelleme : 18.04.2024
DOLAR
32,4478 0,00
EURO
34,7782 0,16
ALTIN
2.480,10 0,72
BİTCOİN
$62.012 2,79
HAFTANIN POPÜLER YAZARI
Ş. Mahir Tuna
Ş. Mahir TunaDÖKÜLEN SAÇLARIYLA GÖMÜLMEK İSTEYEN KADIN!5 dakika da okunur
22 Kasım 2017 - 08:43
22 Kasım 2017 - 08:434 dakika da okunur 0 yorum Koleksiyona EkleŞİKAYET BİLDİR
Yön Bul Akademi
  • PAYLAŞ
4 dakika da okunur
0 yorum

AK Gençlik’ten Karasu'da coşkulu kongre

AK Parti Sakarya Teşkilatlarında Kongre heyecanı Karasu İlçe Gençlik Kolları kongresi iledevam etti.Hasan Ekşi Kültür Merkezi’ndegerçekleştirilen Karasu İlçe Gençlik Kolları Kongresi’nde Başkan Enes Adanur oldu.

AK Gençlik’ten Karasu'da coşkulu kongre
Yön Bul Akademi


Kongreye Genel Merkez Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı, Teşkilat BaşkanıEnes Günay, İl Başkanı Fevzi Kılıç, İl Gençlik Kolları Başkanı Yusuf Demir, İl Yönetim Kurulu Üyeleri, Karasu İlçe Başkanı İshak Sarı, İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Karasu Belediye Başkanı Mehmet İspiroğlu, genç Belediye Meclis Üyeleri Yakup Ayar ve Hakkı Iskender, Kurucu İlçe Gençlik Kolları Başkanı Abbas Karakaş, önceki dönem Gençlik Kolları Başkanları İsmail Adanur, Yılmaz Parlak, Erdi Demirönceki dönem Milletvekili Aday Adayı Ender Serbes, STK temsilcileri ve AK Parti gönüllüleri katıldı.

“Tohum ek, ağaç dik, halkı eğit”

Genel Merkez Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı, Teşkilat Başkanı Enes Günay mevcut yönetime teşekkür ederek başladığı konuşmasında “Bir yıl sonrasını düşünüyorsan tohum ek, On yıl sonrası ise tasarladığın ağaç dik.

Ama yüz yıl sonrası ise düşündüğün, halkı eğit” sözleri ile eğitimli, kültürlü ve bilinçli bir gençliğin ülkemizin yarınları için önemine vurgu yaparakyeni seçilecek başkana ve yönetimine başarılar diledi.

“Gençliğin heyecanı ve coşkusu”

İl Başkanı Fevzi Kılıç, “Mahmut kardeşime ve yönetimine görevleri süresince canla başla çalışarak yaptıkları hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum. Gençlik Teşkilatlarımızdan Allah razı olsun; azimli, çalışkan, heyecan dolu, coşkulu bir gençlik görüyorum, bu tablo hem Karasumuz adına hem Sakaryamızadınabizlere gurur veriyor. Tabii bir yandan da gençliğin süreklilik içindeki bu heyecanı ve coşkusu bizlere de her zaman dinamizm katıyor. Görev alacak Enes kardeşime ve yönetimine görevlerinde başarılar diliyor, tebrik ediyorum” dedi.Başkan Kılıç’ın Gençlik Teşkilatlarına dair övgü dolu sözlerine, salonu dolduran gençler “İşte Başkan İşte Teşkilat” sloganı ile karşılık verdi.

“Kongrelerimiz bayram günlerimizdir”

Gençlik Kolları Kongrelerin yenilenme, tazelenme süreci olduğunu birlik ve beraberlikten asla taviz vermeden hareket edildiğine dikkat çeken AK Parti Sakarya İl Gençlik Kolları Başkanı Yusuf Demir, "Mevcut yönetime teşekkür ederek AK Parti'de her bir kongre günü bizim için bayram günlerimizdir ve gerçekleştirdiğimiz kongrelerimiz tüm genç kardeşlerimize, ülkemize ve milletimize hayırlara vesile olmasını diliyorum. Yeni görev alacak arkadaşlarımıza başarılar diliyorum. " diye konuştu.

“Birlik ve beraberlik” vurgusu

Konuşmasına katılımcılara ve mevcut İlçe Gençlik Kolları yönetimine teşekkür ederek sözlerine başlayan Karasu İlçe Başkanı İshak Sarı yeni başkan ve yönetim ile birlikte Karasu Gençliği’nin birlik beraberliğinin, dinamizminin daha da güçleneceğine inancının tam olduğunu dile getirdi.

“Dönüşümü gençler gerçekleştirecek”

Katılımcılara ve mevcut İlçe Gençlik Kolları yönetimine teşekkür ederek sözlerine başlayan Karasu Belediye Başkanı Mehmet İspiroğlu ülkemizde hedeflediğimiz daha güzel bir gelecek için, değişim ve dönüşüm içingençlerin siyasette daha çok yer alması gerekliliğine vurgu yaptı, yeni başkan ve yönetimine başarılar diledi.

Etiketler :

Etiketlere göre arama:

Aramaktan Vazgeç