26 Nisan 2024|Cuma,00:17:14
 
  • HAVA DURUMU:
  • Parçalı Bulutlu
PİYASALAR Güncelleme : 26.04.2024
DOLAR
32,5234 0,11
EURO
34,9296 0,12
ALTIN
2.435,96 0,53
BİTCOİN
$64.925 1,24
HAFTANIN POPÜLER YAZARI
Av. Begüm Gencer Aytaç
Av. Begüm Gencer Aytaç5 SORUDA ORTAKLIĞIN GİDERİLMESİ (İZALE-İ ŞÜYU) UYUŞMAZLIKLARINDA ARABULUCULUK3 dakika da okunur
24 Kasım 2017 - 09:03
24 Kasım 2017 - 09:034 dakika da okunur 0 yorum Koleksiyona EkleŞİKAYET BİLDİR
Toprak Turizm
  • PAYLAŞ
4 dakika da okunur
0 yorum

AGDAŞ'ın gurur günü

AGDAŞ, KalDer ve TÜSİAD işbirliğiyle düzenlenen 26. Kalite Kongresi’nde Türkiye Mükemmellik Ödülü Alarak Büyük Bir Başarıya İmza Attı

AGDAŞ'ın gurur günü
Toprak Turizm


AGDAŞ, KalDer ve TÜSİAD işbirliğiyle düzenlenen 26. Kalite Kongresi’nde düzenlenen ödül töreninde Türkiye Mükemmellik Ödülü alarak büyük bir başarıya imza attı. 22 Kasım tarihinde İstanbul Zorlu Center’da gerçekleştirilen 26. Kalite Kongresi’ne birçok kurum veüst düzey kurum yöneticileri katıldı.Törene AGDAŞ İcra Kurulu Başkanı M. Fatih Erdem, Genel Müdür Kenan Demir, Genel Müdür Yardımcıları Mesut Yaşar Uzun ve Gürsel Yağan başta olmak üzere tüm AGDAŞ çalışanları katıldı. 

Ödülü aldıktan sonra sahnede kısa bir açıklama yapan Kenan Demir,Enerji Bakanımız Sayın Berat Albayrak’ın müşteri memnuniyetine yönelik yüksek teşvikleri ve EPDK’nın belirlediği Kalite standartları ve verimlilik esaslı çalışma anlayışından dolayı EFQM Türkiye Mükemmellik Ödülüne daha hızlı ilerleyebildiklerini ifade etti.   AGDAŞ’ın misyon ve değerleri doğrultusunda çok çalışarak, müşteri odaklı çalışma anlayışından ve hizmet kalitesinden ödün vermeyen bir işletme olma hedefine ulaşmak için, Yönetim Sistemi’alanında birçok yatırım yaptıklarını, amaçlarının her anlamda kaliteli, öncü ve örnek gösterilen bir şirket olmak olduğunu ifade ederek tüm dağıtım şirketlerinin bu modeli uygulamasını temenni etti.

Demir, başta Erdem Holding Yönetim Kurulu Başkanı Sn. Dr. Zeynel Abidin Erdem’e, Başkan Yardımcısı Sn. Dr. Mehmet Nezih Erdem’e, İcra Kurulu Başkanı Sn. M. Fatih Erdem’e teşekkür ettikten sonra,“Tüm çalışma arkadaşlarıma teşekkür ederim. Bugün çok iyi bir ekiple ve çok sıkı çalışmamız sonucunda bu ödülü almaya layık görüldük.EFQM modeline göre gerçekleştirdiğimiz çalışmaların şirketimizin gelişmesine olan katkısı çok büyük olup, bu değerli ödülü layıkıyla taşımaya ve sürdürülebilir kılmaya gayret göstereceğiz.  AGDAŞ olarak ülkemizin ve Sakarya’nın sosyal ve ekonomik alanda kalkınmasına katkıda bulunmanın gururunu yaşamaktayız, bu hizmet tutkusunun KalDer gibi önemli bir kuruluş tarafından ödüllendirilmesinden dolayı da ayrıca mutluyuz“ diyerek sözlerini tamamladı.

AGDAŞ’ın 2013 yılında 3 Yıldız Yetkinlik Belgesini alarak çıktığı EFQM kalite yolcuğunda 2015 yılında Türkiye Finalisti olarak 5 Yıldız Yetkinlikte MükemmellikBelgesini almaya hak kazandı. 2 yılın ardından EFQM Mükemmellik Modeli kapsamında, 6 bağımsız ve konusunda uzman değerlendirici tarafından 4 gün süreyle değerlendirilen AGDAŞ, elde ettiği sonuçla 22 Kasım tarihinde düzenlenen törende Türkiye Mükemmellik ödülünü alarak kısa sürede çok önemli bir mesafe kat ettiğini ispatladı.

Kalite Yolculuğu 

AGDAŞ, EFQM Mükemmellik Modeli sayesinde bütün süreçlerini ve risklerini tam olarak belirleyerek daha çevik bir kurum haline geldi. Stratejik plan sürecine farklı bir bakış açısıyla yaklaşarak bütünsel bir yapı oluşturdu ve stratejilerini süreçlerle destekledi. Müşteri ve çalışan memnuniyetiyle toplum algısına yönelik sistemler geliştirdi. Sistem alt yapısına yatırım yaparak ve bilgi güvenliği ile sürekliliğini sağladı. AGDAŞ tüm bu çalışmalar sonucunda kurumsal performansı artırarak müşterilerine daha iyi, daha hızlı ve daha güvenilir hizmet veren, yenileşimi ön planda tutarak içinde bulunduğu topluma katkı sağlayan, ar-ge projeleriyle sektörüne ışık tutan bir şirket konumuna geldi.

Etiketler :

Etiketlere göre arama:

Aramaktan Vazgeç