Yusuf Alemdar -  son sözü birlikte söyleyelim
29 Mart 2024|Cuma,11:26:45
 
  • HAVA DURUMU:
  • Parçalı Bulutlu
PİYASALAR Güncelleme : 29.03.2024
DOLAR
32,3637 0,14
EURO
34,9525 0,32
ALTIN
2.325,65 0,23
BİTCOİN
$69.810 1,09
HAFTANIN POPÜLER YAZARI
Ş. Mahir Tuna
Ş. Mahir TunaDÖKÜLEN SAÇLARIYLA GÖMÜLMEK İSTEYEN KADIN!5 dakika da okunur
27 Kasım 2017 - 08:20
27 Kasım 2017 - 08:202 dakika da okunur 0 yorum Koleksiyona EkleŞİKAYET BİLDİR
MARMARA GÖZ
  • PAYLAŞ
2 dakika da okunur
0 yorum

Kutsal yolculuğa uğurlandılar

Kılınan Sabah Namazı’nın ardından Sakarya Büyükşehir Belediyesi Terminali’nde buluşan Umreciler; okunan dualar ve ilahiler eşliğinde Hilal Turizm Metin Şahin Hac ve Umre Organizasyon şirketiyle yola çıktı.

Kutsal yolculuğa uğurlandılar
MARMARA GÖZ


Başta Medine-i Münevvere’de Peygamberimiz Hz. Muhammed’in (s.a.v) ziyarete etmek, Mekke’de Kabe’yı tavak etmek ve kutsal topraklardaki ve tarihi mekanları yakından görmek amacıyla Hilal Turizm Metin Şahin Hac ve Umre Organizasyon şirketine başvuran umreciler; kıldıkları Sabah Namazı’nın ardından Sakarya Büyükşehir Belediyesi Terminali’nde buluşarak;  okunan dualar ve ilahiler eşliğinde yola çıktı.

4 gün Medine’de

Sakarya İl Müftülük Emeklisi Hilal Turizm Hac ve Umre Organizasyon Müdürü Metin Şahin ve eşi Remziye Şahin'in rehberliğinde yola çıkan umrecilerin ziyaretlerinin ilk yeri, Medine Münevver’de Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed’e (s.a.v) kabri Şerifi olacak. Ardından; sırasıyla; Cennet-ül Baki, yakın mescidler ve Osmanlı Tren İstasyonu, Uhud Şehitliği, Kıbleteyn Mescidi (İki Kıbleli Mescit), Yedi Mescitler, Kuba Mescidi, Cuma Mescidi’ni ziyaret edecek olan umreciler; veda programı ve veda selamlamasını yaptıktan sonra İhram kıyafetlerini giyerek,  Mekke’ye hareket edecek.

9 Aralık’ta dönecekler

Mekke Programı’nda ilk olarak Kâbe’yi Muazzama‘ya giden ziyaretçilerc. Burada da; Sevr Dağı, Arafat, Müzdelife, Mina, Şeytan Taşlama Mahalleri, Nur Dağı, Cin Mescidi’ni ziyaret ederek, Ciraneye hareket edecek. Buradaki programların ardından,  yine Cirane de umreye niyet ederek, umre için Kâbe’yi Muazzama ya hareket edecekler. Buradaki Umre tavafı, tavaf namazı ardından Safa-Merve arasında Umre sayı yapacaklar. Umreciler 4 gece Medine, 16 gün Mekke programının ardından 9 Aralık’ta Sakarya’ya dönecekler

Etiketler :

Etiketlere göre arama:

Aramaktan Vazgeç