25 Nisan 2024|Perşembe,07:11:12
 
  • HAVA DURUMU:
  • Parçalı Bulutlu
PİYASALAR Güncelleme : 25.04.2024
DOLAR
32,5557 0,05
EURO
34,9709 0,41
ALTIN
2.423,98 0,03
BİTCOİN
$64.251 3,57
HAFTANIN POPÜLER YAZARI
Av. Begüm Gencer Aytaç
Av. Begüm Gencer Aytaç5 SORUDA ORTAKLIĞIN GİDERİLMESİ (İZALE-İ ŞÜYU) UYUŞMAZLIKLARINDA ARABULUCULUK3 dakika da okunur
02 Aralık 2017 - 12:26
02 Aralık 2017 - 12:265 dakika da okunur 0 yorum Koleksiyona EkleŞİKAYET BİLDİR
MARMARA GÖZ
  • PAYLAŞ
5 dakika da okunur
0 yorum

“Birbirimize kenetlenmeliyiz”

Hendek 6. Olağan Kongresi’nde konuşan Başkan Toçoğlu, “Büyükşehir Belediyesi olarak ilçemizde çok ciddi yatırımları hayata geçirdik. İnşallah hizmetlerimiz devam edecek” derken SKM Başkanı Yavuz, “Çalışacağız, sokak sokak gezeceğiz. Cumhurbaşkanımızın öncülüğünde yeni ilklere ve güzelliklere imza atacağız” dedi. Genel Başkan Yardımcısı Kavakçı, “Bu davayı, bu bayrağı asla yere düşürmeyeceğiz. Bu zor süreci atlatmak için birlik ve beraberlik içerisinde olmalı, birbirimize kenetlenmeliyiz” diye ko

“Birbirimize kenetlenmeliyiz”
MARMARA GÖZ


Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, AK Parti Hendek İlçe Teşkilatı’nın 6. Olağan Kongresi’ne katıldı. Hendek Atatürk Spor Salonu’nda gerçekleştirilen kongrede AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ravza Kavakçı Kan, AK Parti MKYK Üyesi Recep Uncuoğlu, AK Parti SKM Başkanı Ali İhsan Yavuz, AK Parti Milletvekilleri Ayşe Keşir, Ayhan Sefer Üstün, Prof. Dr. Mustafa İsen, AK Parti İl Başkanı Fevzi Kılıç, ilçe başkanları, ilçe belediye başkanları, teşkilat mensupları ve çok sayıda davetli yer aldı. AK Parti Hendek İlçe Başkanı yeniden Ali Kemal Sofu oldu.

Yorulmadan çalışacağız

AK Parti Hendek İlçe Başkanı Ali Kemal Sofu, “İlçe teşkilatı olarak girdiğimiz tüm seçimlerden başarıyla çıktık. Ülkemizin 2023 hedeflerine ulaşabilmesi, güçlü ve büyük Türkiye için çalışmalarımızı hep birlikte sürdürmeye devam edeceğiz. Teşkilatımız hiçbir zaman yorulmamıştır bundan sonra da yorulmayacaktır” derken Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü, “Bizler ilçemizin gelişmesi için birlik ve beraberlik içerisinde olacağız. Bu vesileyle kongremizin hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Hizmetlerimizi sürdüreceğiz

Başkan Zeki Toçoğlu, “Öncelikle kongremizin hayırlı olmasını diliyorum. Büyükşehir Belediyesi olarak ilçemizde çok ciddi yatırımları hayata geçirdik. İnşallah önümüzdeki süreçte de hizmetlerimiz devam edecek. Her zaman ifade ediyorum; yerel yönetimlerin şehirlere hizmet etmesi, Ankara’da güçlü ve istikrarlı iktidarla mümkün olur. Bu sebeple 2019 seçimleri çok önemli. Büyük fotoğrafa odaklanarak seçimlere hazırlanmamız lazım. Partimize gönül veren kardeşlerimizden aldığımız güçle çalışmalarımıza devam edeceğiz. Belediyelerimizle, teşkilatlarımızla, muhtarlarımızla ele ele verecek, hizmetlerimizi sürdüreceğiz” dedi.

Güçleniyoruz

İl Başkanı Kılıç, “Kongreler ile yeni dava arkadaşlarımız siyaset sahnesine adım atıyor. Yapmış olduğumuz kongrelerden yola çıkarak gücümüzün arttığını görüyoruz. 12. kongremizi gerçekleştiriyoruz. Sakarya ile AK Parti’yi yan yana olduğunda her zaman başarı vardır. Şimdi önümüzde önemli bir seçim var. Teşkilat olarak bu sorumluluğa göre hareket edecek, sonuna kadar mücadele ederek seçimlerden zaferle çıkacağız” diye konuştu.

Devrim niteliğinde yenilikler

Milletvekili Keşir, “Teşkilat toplantılarımızda hep heyecanlanmışımdır. Enerjimiz, gücümüz her geçen gün artıyor. AK Parti iktidarıyla birlikte tüm şehirlerimiz eğitimden sağlığa pek çok yatırımla tanıştı. Devrim niteliğinde yenilikler yapıldı. Partimizin bir özelliği de her kongrede kendini yenileyebilmesidir. Bütün mazlum coğrafyaların umudu olan partimizde bir damla alın teri olan herkese şükranlarımı sunuyorum. Bizim her seçimimiz ve dönemimiz zor. Ancak birlik ve beraberliğimizle 2019’da gerçekleştirilecek önemli seçimleri kazanacağız” dedi.

Yeni ilkler ve güzellikler

AK Parti SKM Başkanı Yavuz, “AK Parti’nin sıradan bir parti olmadığını herkes biliyor. Görevi bırakan yerinen gelenin yanında duruyor, destek oluyor. Çalışmalarını sürdürüyor. Bizim ümidimiz; sizler gibi teşkilat mensuplarına sahip olmak. Bizim ümidimiz; 15 Temmuz’da hainlere sokakları dar eden milletimiz. Geleceğe güçlü köprüler kurmalıyız. Çalışacağız, sokak sokak gezeceğiz. Cumhurbaşkanımızın öncülüğünde yeni ilklere ve güzelliklere imza atmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

Bugünlere kolay gelmedik

Genel Başkan Yardımcısı Ravza Kavakçı Kan, “Bu güzel günde burada olmak benim için çok kıymetli. Zor günlerden bugünlere geldik ve kolay olmadı. Bizim için AK Parti sadece bir parti olmadı, davamız oldu. Bu davanın şüphesiz ki en büyük taşıyanı teşkilat mensupları ve kadınlarıydı. Onların kapı kapı dolaşmasıyla davamız bu noktalara geldi. Sandık sorumlusundan her kademede çalışan teşkilat mensuplarımız sayesinde yükseldi. İnşallah eskiden yaşadıklarımız tekrar yaşanmaz. Bizi biz yapan değerler için birçok şey değişti. Bu zorlu serüvende dediğim gibi en büyük yük teşkilat mensuplarındaydı. Gece gündüz demeden çalışan Cumhurbaşkanımızın omuzlarındaydı.”

Birbirimize kenetlenmeliyiz

Ravza Kavakçı Kan, “Şimdi bizim nereden nereye geldiğimizi hatırlamamız lazım. Hiç olmadığı kadar birbirimize kenetlenmemiz gerek. Bu yükü omuzlayanların yüklerini hafifletmemiz lazım. Artık eski Türkiye’de yaşamıyoruz. Dik duran bir liderimiz var. Dünya mazlumlarına gönlünü açan bir ülkeyiz. İnşallah bu davayı, bu bayrağı asla yere düşürmeyeceğiz. Biz büyük bir aileyiz. Asla davamızdan vazgeçmeyeceğiz. Bu zor süreci birlik ve beraberlik içerisinde olarak, birbirimize kenetlenerek başarıyla noktalamalıyız” dedi.

Etiketler :

Etiketlere göre arama:

Aramaktan Vazgeç