20 Nisan 2024|Cumartesi,13:12:51
 
  • HAVA DURUMU:
  • Parçalı Bulutlu
PİYASALAR Güncelleme : 20.04.2024
DOLAR
32,5004 0,08
EURO
34,6901 0,12
ALTIN
2.496,45 0,48
BİTCOİN
$63.648 1,83
HAFTANIN POPÜLER YAZARI
Av. Begüm Gencer Aytaç
Av. Begüm Gencer Aytaç5 SORUDA ORTAKLIĞIN GİDERİLMESİ (İZALE-İ ŞÜYU) UYUŞMAZLIKLARINDA ARABULUCULUK3 dakika da okunur
28 Ocak 2015 - 12:48
28 Ocak 2015 - 12:484 dakika da okunur 0 yorum Koleksiyona EkleŞİKAYET BİLDİR
MARMARA GÖZ
  • PAYLAŞ
4 dakika da okunur
0 yorum

Bir tepki de Karasu’dan

Anadolu Gençlik Derneği Karasu Şubesi tarafından Cuma çıkışı Karasu Merkez Cami önünde “Peygambere Saygı” için basın açıklaması yaptı. Son zamanlarda Dünya gündemini meşgul eden ve İslam Dünyası’nı yaralayan Irkçı ve Küstahca yapılan Karikatür Mizahı Türkiye ve Dünya’da birçok tepkilere sahne olurken, bu tepkilerden biriside Karasu’da verildi.

Bir tepki de Karasu’dan
MARMARA GÖZ


Anadolu Gençlik Derneği Karasu Şubesi tarafından Cuma çıkışı Karasu Merkez Cami önünde “Peygambere Saygı” için basın açıklaması yaptı. Son zamanlarda Dünya gündemini meşgul eden ve İslam Dünyası’nı yaralayan Irkçı ve Küstahca yapılan Karikatür Mizahı Türkiye ve Dünya’da birçok tepkilere sahne olurken, bu tepkilerden biriside Karasu’da verildi. Anadolu Gençlik Derneği Karasu Şubesi tarafından yapılan açıklamada “Allahumme salli ala seyidine Muhammediv ve ala ali seyidine Muhammed Selam sana ey kainatın Efendisi, Muhammed Mustafa ( SAV). Selam sana ALLAH’IN resulü bütün selamlar olsun sana ya Resululah. Bugün burada kainatın Efendisi sevgili Peygamberimiz yapılan hakarete karşı tepkinizi göstermek üzere bir araya geldik. Bugün burada biz Müslüman Türklerin artık çok da fazla sabrı kalmadığını ve Siyonist terör devleti İsrail’in sonunun elimizden olacağını müjdelemek için bir araya geldik. Bugün burada işte o zalimlere topluca cehenneme sürülecekleri ve orada pek çetin ve keskin gazabın onları beklediğini haykırmak için bir araya geldik. Nitekim bir hadisi şerifte Resulallah şöyle buyurdu ‘’ HER KİM BİR KÖTÜLÜK GÖRÜRSE, ONU ELİYLE DEĞİŞTİRSİN’’. Eğer gücü yetmese, kalbi ile buz etsin. İşte bu durum imanın en zayıfıdır.’’ (Müslim) Bugün burada Elhamdülillah kalbimizle buz ettik den sonra diliyle de değiştirmektir araya geldik. Ey Allah’ım ümmeti sesiz kalmadı.

Karasu olarak ayağa kalktık

Anadolu Gençlik Derneği Karasu Şubesinin yaptığı açıklamanın devamında “9 şahit ol Yarab şahit ol Yarab şahit. Biz bugün Karasu olarak ayağa kalktık ve peygamber sevdalısı ümmet olarak işte burada toplandık. Buradan sesleniyoruz : ‘’ Dinle bizi ey İsrail. Biz Muhammed ( sav)’in ordusuyuz Geri döndük ve Kudüs yolunda ilerliyoruz. Annam babam sana feda olsun ya Resululah. Bugün herkes şunun farkındadır ki Batı, bir ülkeye demokrasi götürmekten bahsediyorsa orada bombalar patlayacaktır, orada çocuklar ölecektir, orada kadınlar ölecektir, orada kan akacak, gözyaşları dökülecektir ve feryatlar kopacaktır. Batı’nın sözüm ona, çok gelişmiş kitle ile İslam coğrafyasında döktüğü kanın haddi hesabı yoktur. Cezayir’de, Mali ‘de, Orta Afrika Cumhuriyetinden de, Libya da, Irak’ta Afganistan’da, Nijerya ‘da ya da bir başka İslam ülkesinde işgaller ve terör nedeniyle akan her damla kanda en az ABD kadar, en az İsrail kadar, en az İngiltere kadar Fransa‘nın da parmağı vardır. Fransa yeryüzünde fitne ve fesadın merkez üssü ülkelerden biridir. Fransız halkanın bir çoğunun da kendi ülkesinden işlediği cinayetlerden haberi dahi yoktur. Fransa ‘da yaşayan ve Fransız vatandaşlar olan duyarlılık sahibi bir insanın; Fransa, Afrika ve Asya’ da katliamlar yaparken sesiz kalmasını beklemez. Ayni şekilde duyarlılık sahibi, kalbinde merhamet olan, kalbinde merhamet olan, kalbinde adalet olan ve elleri temiz olan bir Fransız vatandaşının yeryüzünde yaşayan işgaller ve katliamlar sebebi ile elbette Müslümanların suçlanması beklenmez. Aklıselim bir Fransız olayları değerlendirirken önce ABD’nin, İngiltere‘nin, İsrail‘in yaptıklarına bakar.

Sudem Tara Sarı

 

( Ve yazıda Emeği Geçen Kişi Sudem Tara Sarı Mustafa Sarı’nın Kızı na teşekkür ediyoruz )

Etiketler :

Etiketlere göre arama:

Aramaktan Vazgeç