Yusuf Alemdar -  son sözü birlikte söyleyelim
29 Mart 2024|Cuma,13:08:30
 
  • HAVA DURUMU:
  • Parçalı Bulutlu
PİYASALAR Güncelleme : 29.03.2024
DOLAR
32,3770 0,18
EURO
34,9933 0,20
ALTIN
2.325,97 0,24
BİTCOİN
$69.630 1,47
HAFTANIN POPÜLER YAZARI
Ş. Mahir Tuna
Ş. Mahir TunaDÖKÜLEN SAÇLARIYLA GÖMÜLMEK İSTEYEN KADIN!5 dakika da okunur
04 Aralık 2017 - 09:02
04 Aralık 2017 - 09:022 dakika da okunur 0 yorum Koleksiyona EkleŞİKAYET BİLDİR
MARMARA GÖZ
  • PAYLAŞ
2 dakika da okunur
0 yorum

FETÖ'de çatlak var!

ABD'deki FETÖ üyelerinin lüks bir hayat sürmesi, örgütün Türkiye'deki tabanını rahatsız etti. Tabanda başlayan homurdanmalar, örgütteki kırılmaların büyüdüğünü gösterdi. Şikayetleri teröristbaşı Gülen’e ulaştırmayan Gülen’e en yakın isimlerin, tabana FETÖ elebaşı adına mesaj gönderdikleri ortaya çıktı. ABD’de son derece rahat bir hayat süren Teröristbaşı Gülen'e son dönemde tabandan şikayet yağıyor. Şikayetleri Gülen’e ulaştırmayan Gülen’e en yakın isimlerin, tabana FETÖ elebaşısı adına mesaj g

FETÖ'de çatlak var!
MARMARA GÖZ


Tabanda çatlak büyümeye başladı

Daha önce FETÖ tabanına verdiği 'gaybubet hayatı sürdürün' talimatına uyan Türkiye’deki FETÖ üyeleri, gözaltındaki bazı kriptoların ifadeleri ve MİT ile polisin müşterek operasyonları sonucu büyük darbe yedi. Son dönemde gözaltına alınıp, itirafçı olan FETÖ mensuplarının ifadelerine yansıyan bilgilere göre Hakan Şükür, Emre Uslu, Adem Yavuz Arslan ve Tuncay Opçin gibi göz önündeki FETÖ’cülerin ABD’de lüks hayat yaşadıkları ortaya çıkınca, 'gaybubet' hayatı sürdüren taban büyük rahatsızlık duymaya ve bunu daha sık Pensilvanya’ya iletmeye başladı.

FETÖ firarisi Hakan Şükür’ün ABD’deki lüks yaşamını görüntüledi

FETÖ firarisi Hakan Şükür'ün ABD'deki lüks yaşamını görüntüledi. San Francisco kentine yerleşen firari Hakan Şükür, 15 Temmuz darbe girişimi öncesi veya sonrasında ABD'ye kaçan FETÖ'nün birçok üst düzey üyesi gibi lüks hayat sürüyor. Şükür'ün kentin pahalı merkezlerinden Palo Alto'da açtığı yeni kafe-restoranı FETÖ üyesi isimlerin de uğrak yeri haline gelmeye başladı. Son model üç lüks arabaya sahip olan Şükür, 3 milyon dolar değerindeki evde yaklaşık 7 bin dolara kirada oturuyor.

Taban bölünüyor

FETÖ elebaşına en yakın olanlar artık gelen şikayetleri Gülen’e iletmiyor, ancak onun adına konuşuyorlar. Şikayetleri teröristbaşı Gülen’e ulaştırmayan en yakın isimlerin, tabana Gülen adına mesaj gönderdikleri anlaşıldı.

Etiketler :

Etiketlere göre arama:

Aramaktan Vazgeç