30 Nisan 2024|Salı,12:51:11
 
  • HAVA DURUMU:
  • Parçalı Bulutlu
PİYASALAR Güncelleme : 30.04.2024
DOLAR
32,3876 0,10
EURO
34,7816 0,06
ALTIN
2.410,22 1,02
BİTCOİN
$61.773 0,92
HAFTANIN POPÜLER YAZARI
Ş. Mahir Tuna
Ş. Mahir TunaBÖYLE ADAK OLMAZ!4 dakika da okunur
17 Nisan 2024 - 16:19
17 Nisan 2024 - 16:193 dakika da okunur 0 yorum Koleksiyona EkleŞİKAYET BİLDİR
MARMARA GÖZ
  • PAYLAŞ
3 dakika da okunur
0 yorum

Başkan Çelik: Halkımız bize rehber olacak

Serdivan Belediye Başkanı Osman Çelik'e protokol, sivil toplum kuruluşları ve vatandaşların ziyaretleri sürüyor.

Başkan Çelik: Halkımız bize rehber olacak
MARMARA GÖZ


serdivan Muhtarlar Derneği Başkanı ve Köprübaşı Mahalle Muhtarı Fikret Can ile birlikte 24 Mahalle Muhtarı, Başkan Osman Çelik’i ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini iletti. Muhtarlarla istişarenin öneminden bahseden Başkan Çelik, her zaman istişare halinde olacaklarını, ziyaretleri ve tebrikleri için teşekkürlerini bildirdi.

Önceki Dönem Akyazı Belediye Başkanı ve Milletvekili Recep Yıldırım ve Önceki Dönem Keçiören Belediye Başkanı ve sakarya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Mustafa Ak’ı ağırlayan Osman Çelik, şehre önemli hizmetleri bulunan Yıldırım ve Ak’a nazik ziyaretleri için teşekkür ederek hayırlı olsun dileklerini kabul etti.

SATSO ile İş Birliği İçinde Çalışacağız

SATSO Başkanı Akgün Altuğ, SATSO Meclis Başkanı Erdem Ercan ve SATSO Yönetim Kurulu Üyeleri, Başkan Osman Çelik’i ziyaret ederek yeni görevinde başarılar diledi. Başkan Çelik ziyaret hakkında yaptığı açıklamada, “Şehrin istihdamına ve ekonomik gelişimine katkı sağlayan SATSO’nun değerli üyelerine ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Yerel ekonomiyi daha da canlandırmak, hemşerilerimizin refahını artırmak adına iş birliği içinde daha güçlü ve daha sağlıklı gelecek için çalışmaya devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı.

Hep Birlikte serdivan İçin Çalışacağız

sakarya Vergi Dairesi Başkanı İlhan Akçay, serdivan Halk Eğitim Merkezi Müdürü Erhan Kantere ve serdivan HEM eğitmenleri, sakarya Barosu Başkanı İlknur Ebiz Yıldız ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Ahde Vefa Derneği Başkanı Mükerrem Koç ve Dernek komitesi, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği’nden Şehit aileleri ve gaziler ve Çark Sanayi esnafı Başkan Osman Çelik’i makamında ziyaret etti. Samimi bir ortamda geçen ziyaretlerde kuruluş temsilcileri 31 Mart Yerel Yönetimler Seçiminde halkın teveccühü ile seçilerek görev başına gelen serdivan Belediye Başkanı Osman Çelik’e görevinde başarılar diledi. Başkan Osman Çelik, ziyaretlerden duyduğu memnuniyeti dile getirerek serdivan için hep birlikte çalışacaklarını ve vatandaşların her zaman yönetimde rehber olacağını belirtti.

YORUM YAP
Adınızı yazınız
Yorumunuzu yazınız!

Etiketlere göre arama:

Aramaktan Vazgeç