25 Nisan 2024|Perşembe,22:57:13
 
  • HAVA DURUMU:
  • Parçalı Bulutlu
PİYASALAR Güncelleme : 25.04.2024
DOLAR
32,4889 0,16
EURO
34,9479 0,34
ALTIN
2.439,17 0,66
BİTCOİN
$64.674 0,51
HAFTANIN POPÜLER YAZARI
Av. Begüm Gencer Aytaç
Av. Begüm Gencer Aytaç5 SORUDA ORTAKLIĞIN GİDERİLMESİ (İZALE-İ ŞÜYU) UYUŞMAZLIKLARINDA ARABULUCULUK3 dakika da okunur
18 Aralık 2017 - 08:20
18 Aralık 2017 - 08:202 dakika da okunur 0 yorum Koleksiyona EkleŞİKAYET BİLDİR
Toprak Turizm
  • PAYLAŞ
2 dakika da okunur
0 yorum

Flaş; Asgari ücret ve Taşeron açıklaması

Bangladeş ziyareti öncesi öncesi Esenboğa Havalimanı'nda gazetecilerin sorularını cevaplandıran Başbakan Binali Yıldırım 2018 asgari ücretiyle ilgili yaptığı açıklamada, "En iyi şartlardan ne gerekiyorsa bu rakam üzerinde mutabakata varılacak. Hükümetimiz yıllardan beri çalışanımıza asla enflasyonun altında bir ücret vermemiştir. Bu sefer de aynı şekilde makul olan, ülkenin şartlarını da dikkate alarak en uygun şekilde sonuçlandıracak. " dedi.

Flaş; Asgari ücret ve Taşeron açıklaması
Toprak Turizm


Başbakan Binali Yıldırım, Bangladeş ziyareti öncesi havalimanında gazetecilerin sorularını cevapladı. Başbakan Binali Yıldırım asgari ücretle ilgili "Türk İş teklifini sundu. Disk de teklifini sunacak. Daha sonra taraflar bir araya gelecekler. İşveren konfederasyonu da teklifini sunacak. Bakanlığımız tarafları bir araya getirecek, müzakereler yapılacak. En uygun şartlarda mutabakata varılacak. Hükümetimiz yıllardan beri çalışanımıza asla enflasyonun altında bir ücret vermemiştir ve gereken tedbiri almıştır. Bu sefer de ülkenin şartlarını da göz önüne alarak süreci tamamlayacaktır" açıklamasında bulundu.

TAŞERONDA TAMAMLANMA NOKTASINA GELİNDİ

KİT personeli taşeronların kadroya alınıp alınmayacağı tartışmasıyla ilgili de konuşan Yıldırım; "Taşeronların devlette daimi kadroya alınmasıyla ilgili çalışmalar hemen hemen tamamlanma noktasına geldi. Biz henüz içeriği nedir, kimler vardır, kimler yoktur böyle bir açıklama yapmış değiliz. Birkaç gün sonra mesele net bir şekilde ortaya çıkacak. Bu nedenle söylenenlere itibar etmeyin"

Etiketler :

Etiketlere göre arama:

Aramaktan Vazgeç