Yusuf Alemdar -  son sözü birlikte söyleyelim
29 Mart 2024|Cuma,05:34:35
 
  • HAVA DURUMU:
  • Parçalı Bulutlu
PİYASALAR Güncelleme : 29.03.2024
DOLAR
32,3654 0,15
EURO
34,9715 0,27
ALTIN
2.325,23 0,21
BİTCOİN
$70.710 2,07
HAFTANIN POPÜLER YAZARI
Ş. Mahir Tuna
Ş. Mahir TunaDÖKÜLEN SAÇLARIYLA GÖMÜLMEK İSTEYEN KADIN!5 dakika da okunur
13 Şubat 2015 - 18:25
13 Şubat 2015 - 18:252 dakika da okunur 0 yorum Koleksiyona EkleŞİKAYET BİLDİR
Yön Bul Akademi
  • PAYLAŞ
2 dakika da okunur
0 yorum

Hidrosefali Hastası Ümmü Gülsüm İçin Ameliyat Parası Toplantı

Dört ay önce hidrosefali hastalığıyla dünyaya gelen Minik Ümmü Gülsüm’e Yardım eli uzatıldı. Talihsiz bebek Cuma Günü İstanbul’da Özel Bir Hastanede tedavi görmeye başlayacak.

Hidrosefali Hastası Ümmü Gülsüm İçin Ameliyat Parası Toplantı
Yön Bul Akademi


Önceki gün Karapürçek ilçesinde yaşayan Selim ailesinin yaşadığı dramı gündeme getiren sitemizin haberi büyük ses getirdi. Ailenin 4 aylık Hidrosefali hastalığına yakalanan çocukları Ümmü Gülsüm durumu ve ailenin yaşadığı acı hayırseverlerin seferberlik başlatmasını sağladı. İsmini açıklamayan birçok hayırsever Minik Ümmü Gülsüm’ün tedavi masraflarını karşılamak için adeta birbiriyle yarıştı.

TEDAVİ ALTINA ALINACAK

Baba Yakup Selim’in “Kızım daha önce bazı devlet hastanelerinde hidrosefaliden 3, kez ameliyat edildi, ancak bir türlü sağlığına kavuşamadı. Bunun üzerine İstanbul’da özel bir hastaneye gittik. Kızımın Tedavi olabilmesi için bir kaç ameliyat daha geçirmesi gerektiğini söylediler. Bunun için de 12 bin lira para istediler. İnşaat işçisi olduğumu, Bu kadar parayı karşılayamayacağımızı söylediğimizde, doktorlar da bize yardımcı olamayacağını söylediler”. Açıklamasının ardından gündeme getirdiğimiz haberimiz Sakarya genelinde birçok hayırseverin aileye maddi yardımda bulunmasını sağladı.

"Yapılan yardımlara teşekkür eden Baba Yakup Selim Maddi durumum kısıtlı inşaatlarda çalışarak hasta çocuğumun tedavi masraflarını karşılamaya çalışıyorum. 12 Bin liralık masrafı nasıl karşılayacağımı düşünürken, çok şükür ki birileri sesimizi duydu. Yardım edenlerin hepsine teşekkür ederim. Allah Hepsinden razı olsun? Dedi.

Etiketler :

Etiketlere göre arama:

Aramaktan Vazgeç