19 Nisan 2024|Cuma,08:08:40
 
  • HAVA DURUMU:
  • Parçalı Bulutlu
PİYASALAR Güncelleme : 19.04.2024
DOLAR
32,5908 0,36
EURO
34,7457 0,04
ALTIN
2.498,74 0,57
BİTCOİN
$62.303 0,93
HAFTANIN POPÜLER YAZARI
Av. Begüm Gencer Aytaç
Av. Begüm Gencer Aytaç5 SORUDA ORTAKLIĞIN GİDERİLMESİ (İZALE-İ ŞÜYU) UYUŞMAZLIKLARINDA ARABULUCULUK3 dakika da okunur
16 Şubat 2018 - 11:54
16 Şubat 2018 - 11:542 dakika da okunur 0 yorum Koleksiyona EkleŞİKAYET BİLDİR
Yön Bul Akademi
  • PAYLAŞ
2 dakika da okunur
0 yorum

Vahşet kurbanı Ecem'e acı veda

43 gündür haber alınamayan ve yapılan incelemeler sonucu Süleyman K. tarafından öldürüldüğü tespit edilen Ecem Balcı son yolculuğuna çok sevdiği Beşiktaş forması ile uğurlandı.

 Vahşet kurbanı Ecem'e acı veda
Yön Bul Akademi


Kocaeli’nin Gölcük ilçesinde 5 Ocak günü evden çıkan ve bir daha kendisinden haber alınamayan Ecem Balcı’yı arama çalışmaları devam ederken kötü haber geldi. Ecem’in kaybolmasının ardından intihar notu bırakarak kendisini Kandıra açıklarında denize bırakan ve hayatını kaybeden Esra Ercömert’in ardından kızı Ecem’inde cansız bedenine ulaşıldı. Esra Ercömert’in intiharının ardından imam nikahlı eşi olan Süleyman K.’nin evinde yapılan aramalarda kaçak tarihi eserler rastlandı ve tutuklandı. Tutuklanarak cezaevine gönderilen Süleyman K.önceki günlerde hapisten çıktı ve yine sorguya alındı. Sorguda Ecem’in katili olduğunu ve onu Ayvazpınar Köyü’nde ormanlık bir alana gömdüğünü itiraf etti. Alınan bilgiler sonrasında bölgede araştırma yapan ekipler Ecem’in toprağa gömülmüş cansız bedenine ulaştı.

Ecem Balcı, Kocaeli’nin Gölcük ilçesinde Tevfik Hoca Camii’nde öğle namazına mütaakip kılınan cenaze namazının ardından son yolcuğuna uğurlandı. Cenazede Ecem Balcı’nın babası Gökhan Balcı ayakta durmakta zorlandı. Ecem’in akrabaları ve arkadaşları ise tabutun başında göz yaşlarına boğuldu. Genç kızın yakınları, Ecem’e bunu yapanların en ağır ceza ile cezalandırılmasını hatta idam edilmesi gerektiğini söyledi. 

Kılınan cenaze namazının ardından Ecem’in Beşiktaş formasına sarılı tabutu Sakarya’nın Hendek ilçesinde toprağa verilmek üzere cenaze arabasına konuldu.

Ecem, gözyaşları içinde toprağa verildi. 

Etiketler :

Etiketlere göre arama:

Aramaktan Vazgeç