Yusuf Alemdar -  son sözü birlikte söyleyelim
29 Mart 2024|Cuma,00:52:05
 
  • HAVA DURUMU:
  • Parçalı Bulutlu
PİYASALAR Güncelleme : 29.03.2024
DOLAR
32,3543 0,11
EURO
35,0062 0,17
ALTIN
2.323,56 0,14
BİTCOİN
$70.790 2,40
HAFTANIN POPÜLER YAZARI
Ş. Mahir Tuna
Ş. Mahir TunaDÖKÜLEN SAÇLARIYLA GÖMÜLMEK İSTEYEN KADIN!5 dakika da okunur
26 Şubat 2018 - 10:41
26 Şubat 2018 - 10:412 dakika da okunur 0 yorum Koleksiyona EkleŞİKAYET BİLDİR
Toprak Turizm
  • PAYLAŞ
2 dakika da okunur
0 yorum

Karasu’da 6 mahalleye yeni içmesuyu şebekesi

SASKİ İlçe İşletmeler Dairesi Başkanı Koncuk, Karasu’nun 6 mahallesi için inşa edilen yeni içmesuyu şebeke hattında devam eden çalışmalarla ilgili bilgiler verdi. Koncuk, Yuvalıdere Mahallesi’nde de enerji tasarrufu sağlayacak bir çalışma hayata geçirdiklerini söyledi.

Karasu’da 6 mahalleye yeni içmesuyu şebekesi
Toprak Turizm


Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ) İlçe İşletmeler Dairesi Başkanı Bayram Koncuk, Karasu’nun 6 mahallesinde hatların yenileneceği içmesuyu projesinde devam eden çalışmalarla ilgili bilgiler verdi. Proje kapsamında Karasu’nun Kuzuluk, Yalı, Kabakoz, Aziziye, Yenimahalle ve İncilli Mahallelerinde içmesuyu şebeke hatlarının yenileneceğini belirten Koncuk, “Ekiplerimiz şu an proje kapsamındaki birçok bölgede çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyorlar. İnşallah en hızlı şekilde projeyi tamamlayarak söz konusu bölgelerin içmesuyu altyapısına güvence sağlamış olacağız” diye konuştu.

7 kilometresi tamamlandı

Dönemin ihtiyaçlarına göre en az 30 yıl önce inşa edilen hatların artık ihtiyaçlara cevap vermeyecek duruma geldiğini vurgulayan Koncuk, “Ayrıca mevcut hatlar deforme olduğu için su kayıpları da yaşanıyor. Yaptığımız çalışmalarla inşallah hem ihtiyaçları çok uzun yıllar karşılayacak kaliteli ve sağlam bir altyapı inşa edecek, hem de yaşanan su kayıplarının önüne geçeceğiz. Şu ana kadar toplam uzunluğu 30 kilometre olacak hatların 7 kilometrelik kısmını tamamladık. Yine Karasu’nun Yuvalıdere Mahallesi’nde depolar arası hat çalışması gerçekleştirdik. Bu çalışmayla 1 kilometrelik bir hat inşa ederek terfili depo sistemini cazibeli hale getirdik. Burada sonuna geldiğimiz çalışmalar tamamlandığında bölgeye Çatalövez deposundan su verilecek. Sistemi cazibeli hale getirdiğimiz için enerji tasarrufu sağlamış olacağız” ifadelerini kullandı.

Etiketler :

Etiketlere göre arama:

Aramaktan Vazgeç