26 Nisan 2024|Cuma,18:21:46
 
  • HAVA DURUMU:
  • Parçalı Bulutlu
PİYASALAR Güncelleme : 26.04.2024
DOLAR
32,4663 0,06
EURO
34,6962 0,79
ALTIN
2.436,70 0,02
BİTCOİN
$63.714 0,26
HAFTANIN POPÜLER YAZARI
Av. Begüm Gencer Aytaç
Av. Begüm Gencer Aytaç5 SORUDA ORTAKLIĞIN GİDERİLMESİ (İZALE-İ ŞÜYU) UYUŞMAZLIKLARINDA ARABULUCULUK3 dakika da okunur
20 Şubat 2015 - 12:08
20 Şubat 2015 - 12:082 dakika da okunur 0 yorum Koleksiyona EkleŞİKAYET BİLDİR
MARMARA GÖZ
  • PAYLAŞ
2 dakika da okunur
0 yorum

Kazan “İnfial ile hareket, şiddete çare olmaz”

Sakarya Barosu Başkanı Av. Zafer Kazan, Özgecan Aslan’ın vahşice katledilmesi ile gündeme getirilen ve “tartışılması gerek” denilen idam cezası için “Toplumu zehirleyen bataklığın kurutulması adına çözümler düşünülmeden "asalım, idam edelim" diyerek infial ile hareket etmek, toplumu çok daha tahrip eden bir şiddet sarmalına sürükleyecektir” dedi.

Kazan “İnfial ile hareket, şiddete çare olmaz”
MARMARA GÖZ


ŞİDDET YAPANA “HASTALIKLI RUH” BENZETMESİ

Kazan, kadına şiddet ve taciz uygulayan zihniyetleri “hastalıklı ruhlar” olarak nitelendirirken, sosyal medya hesabından , “Mini etek giyen kızları taciz edin ki giyemesinler” şeklindeki sözü basına yansıyan Kepez Atatürk Anadolu Lisesi Müdür Yardımcısı Filiz G ‘ye de tepki gösterdi. Kazan, twitter hesabından şu yorumu yaptı:

“DOĞRUYSA, AÇIĞA ALINMALI”

“Eğer bu haber doğruysa Özgecan'ın vahşice ölümüne sebep olan hastalıklı bir ruh ile karşı karşıyayız demektir. Eğer bu haber doğruysa bu sözü söylediği iddia edilen kişi derhal açığa alınmalı ve bir psikiyatri kliniğine yatırılmalıdır!

“ÖNCE BATAKLIĞI KURUTMAK GEREK”

Ayrıca bu kişinin nasıl böyle bir uygulamaya gidebildiği araştırılarak, bu kişinin ruhunu ve kişiliğini zehirleyen bataklıklığın tespit edilmesi ve çözüme ilişkin sosyal politikaların belirlenmesi gerekmektedir. Aksi halde insanları sapıklaştıran, vahşileştiren, bu sosyal, psikolojik ve düşünsel bataklıklar kurutulmadan Özgecan gibi gençlerimiz, kocası tarafından parça parça edilerek vahşice öldürülen kadınlarımız bu hastalıklı ruhların kurbanı olmaya devam edecektir.

“İNFİAL İLE HAREKET, ŞİDDETE SÜRÜKLER”

Toplumu zehirleyen bu bataklığın kurutulması adına çözümler düşünülmeden "asalım idam edelim" diyerek infial ile hareket etmek toplumu çok daha tahrip eden bir şiddet sarmalına sürükleyecektir. Tıpkı sivrisineklerle mücadele nasıl bataklığın kurutulması ile mümkünse, bu hastalıklı ruhlarla mücadele de aynı şekilde mümkündür. Aksi halde istediğiniz kadar öldürseniz, idam etseniz de bataklık haşere üretmeye devam edecektir!”

Öte yandan Sakarya Barosu Başkanı Av. Zafer Kazan kadına şiddet ve taciz konusunda sosyal medyada çok sayıda tweet paylaştı. 

(Haber Hülya Sürücü)

Etiketler :

Etiketlere göre arama:

Aramaktan Vazgeç