Yusuf Alemdar -  son sözü birlikte söyleyelim
29 Mart 2024|Cuma,14:18:40
 
  • HAVA DURUMU:
  • Parçalı Bulutlu
PİYASALAR Güncelleme : 29.03.2024
DOLAR
32,3669 0,15
EURO
35,0046 0,17
ALTIN
2.325,83 0,23
BİTCOİN
$70.187 0,83
HAFTANIN POPÜLER YAZARI
Ş. Mahir Tuna
Ş. Mahir TunaDÖKÜLEN SAÇLARIYLA GÖMÜLMEK İSTEYEN KADIN!5 dakika da okunur
19 Mart 2018 - 15:33
19 Mart 2018 - 15:333 dakika da okunur 0 yorum Koleksiyona EkleŞİKAYET BİLDİR
MARMARA GÖZ
  • PAYLAŞ
3 dakika da okunur
0 yorum

İş Kur İl Müdürlüğü binası bu ay tamamlanıyor

Yaklaşık üç yıldan beri iki ayrı binada hizmet vermekte olan Sakarya Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğünün, SGK Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğünün yanında inşa edilen yeni hizmet binasında sona gelindi.

İş Kur İl Müdürlüğü binası bu ay tamamlanıyor
MARMARA GÖZ


Yerinde incelemelerde bulunan Sakarya Milletvekilimiz Sayın Ayhan Sefer ÜSTÜN, uzun bir zamandan beri iki ayrı binada hizmet veren İŞKUR Müdürlüğünün, 2018 yılı Nisan ayı içerisinde yeni hizmet binasına taşınarak hizmet vermeye başlayacak olmasının memnuniyet verici olduğunu ifade etti. 

 

Üstün, diğer illere göre daha başarılı bir performans sergileyen İŞKUR Sakarya İl Müdürlüğümüzün yeni hizmet binasına taşınması sonrasında daha etkin ve kaliteli hizmet sunacağını belirtti. Bunu yanında, İŞKUR binasının açık ofis sisteminde herkesin birbirini görüp denetleyebileceği bir anlayışa göre tanzim edildiğini ve engellilerin ulaşılabilirliği de düşünülerek yapılandırıldığını bildirdi. Diğer taraftan Üstün, İŞKUR hizmet binasının hizmete açılmasından sonra trafikte yaşanabilecek olası sıkıntının önlenmesi için SGK ve İŞKUR hizmet binalarının bulunduğu alanda yapmış olduğu kavşak çalışması için Sakarya Büyükşehir Belediyesine de teşekkürlerini ifade etti.

 

Sakarya Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Tekin KAYA ve SGK Sosyal Güvenlik İl Müdürü Erhan Çavuş, hizmet binası, yol ve çevre düzenlemeleri ile yapılan çalışmalar hakkında Sakarya Milletvekili Ayhan Sefer Üstün'e bilgi verdi. Adapazarı İlçesi Hızırtepe Mahallesinde inşaatında sona gelinen İŞKUR hizmet binası için 7.246.380 TL ödenek kullanıldığı, betonarme karkas sistemiyle depreme dayanıklı olarak 1.248 m2 oturum alanına sahip ve toplam kullanım alanı 4.993 m2 olacağı öğrenildi. İŞKUR hizmet binası, bodrum + 3 katlı olup, içerisinde hizmet birimleri, kütüphane, toplantı salonu ve iş kulübü yer alacak. Ayrıca, ısıtma, soğutma, yangına karşı yağmurlama sistemi, sığınak ve engelli vatandaşların daha rahat hareket edebileceği hissedilebilir yüzey kaplamaları ile asansörün de yer alacağı, her türlü teknolojik donanıma sahip İŞKUR İl Müdürlüğü hizmet binasının Mart ayı sonunda tamamlanması planlanıyor.

Etiketler :

Etiketlere göre arama:

Aramaktan Vazgeç