Yusuf Alemdar -  son sözü birlikte söyleyelim
28 Mart 2024|Perşembe,19:55:00
 
  • HAVA DURUMU:
  • Parçalı Bulutlu
PİYASALAR Güncelleme : 28.03.2024
DOLAR
32,3355 0,26
EURO
35,1206 0,00
ALTIN
2.312,44 1,53
BİTCOİN
$70.752 2,55
HAFTANIN POPÜLER YAZARI
Ş. Mahir Tuna
Ş. Mahir TunaDÖKÜLEN SAÇLARIYLA GÖMÜLMEK İSTEYEN KADIN!5 dakika da okunur
08 Mayıs 2018 - 11:46
08 Mayıs 2018 - 11:462 dakika da okunur 0 yorum Koleksiyona EkleŞİKAYET BİLDİR
Yön Bul Akademi
  • PAYLAŞ
2 dakika da okunur
0 yorum

Büyükşehirden Kavakbaşı Belediyesi’ne cenaze aracı

Büyükşehir Belediyesi kardeş şehir Bitlis’in Mutki ilçesi Kavakbaşı Belediyesi’ne cenaze nakil ve morg aracı hibe etti.

Büyükşehirden Kavakbaşı Belediyesi’ne cenaze aracı
Yön Bul Akademi


Sakarya Büyükşehir Belediyesi kardeş şehir Bitlis’in Mutki ilçesi Kavakbaşı Belediyesi’ne cenaze nakil ve morg aracı hibe etti. Kavakbaşı Belediyesi’nde düzenlenen aracın teslim törenine Strateji Geliştirme Dairesi Başkanı Veysel Çıplak, Satınalma Şube Müdürü Fuat Bilgin, Kavakbaşı Belediyesi Başkanı Veysi Oğuz, belediye meclis üyeleri ve belediye personelleri katıldı. Kavakbaşı Belediyesi tarafından talep edilen cenaze nakil, yıkama ve morg aracını Kavakbaşı Belediyesi Başkanı Veysi Oğuz’a teslim edildi.

Kardeş şehre araç desteği

Çıplak, açıklamalarını şu şekilde sürdürdü; “Bitlis’in Mutki ilçesi Kavakbaşı Belediyesi’nin bizden cenaze nakil aracı talebi vardı. Bizlerde Büyükşehir Belediye Başkanımız Zeki Toçoğlu’nun talimatlarıyla kardeş belediyemizin ihtiyaçları olan cenaze nakil, yıkama ve morg aracını temin ettik ve belediyemize teslim ettik. Belediyeler arası ilişkiyi geliştirmek, dayanışmayı arttırmak, bağları güçlendirmek adına atılan bu adımın hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Hayırlı olsun

Başkan Zeki Toçoğlu’na teşekkürlerini ileterek konuşmalarına başlayan Kavakbaşı Belediye Başkanı Veysi Oğuz, “Belediyemizin ihtiyacı olduğu cenaze aracı Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından hibe edildi. Cenazelerimizin naklinde kullandığımız araç yeterli değildi. Şimdi ise Beldemize yakışır bir araca sahip olduk. Bu aracın temininde destek olan Başkanımız Zeki Toçoğlu’na ve Sakaryalı vatandaşlarımıza şükranlarımı sunuyorum. Beldemiz halkına hayırlı olsun” diye konuştu.
 

Etiketler :

Etiketlere göre arama:

Aramaktan Vazgeç