20 Nisan 2024|Cumartesi,17:32:54
 
  • HAVA DURUMU:
  • Parçalı Bulutlu
PİYASALAR Güncelleme : 20.04.2024
DOLAR
32,5004 0,08
EURO
34,6901 0,12
ALTIN
2.496,45 0,48
BİTCOİN
$63.811 0,18
HAFTANIN POPÜLER YAZARI
Av. Begüm Gencer Aytaç
Av. Begüm Gencer Aytaç5 SORUDA ORTAKLIĞIN GİDERİLMESİ (İZALE-İ ŞÜYU) UYUŞMAZLIKLARINDA ARABULUCULUK3 dakika da okunur
29 Mayıs 2018 - 07:36
29 Mayıs 2018 - 07:362 dakika da okunur 0 yorum Koleksiyona EkleŞİKAYET BİLDİR
MARMARA GÖZ
  • PAYLAŞ
2 dakika da okunur
0 yorum

Diriliş Ertuğrul dizisi oyuncuları MBDD'nin söyleşisine katıldı

Diriliş Ertuğrul dizisi oyuncularının katıldığı söyleşide konuşan Milli Birlik ve Düşünce Derneği (MBDD) Genel Başkanı Erdem Ercan, “Milli dizimiz Diriliş Ertuğrul’un Türk gençliğine yeni bir ruh verdiğine ve vermeye devam edeceğine inanıyoruz” dedi.

Diriliş Ertuğrul dizisi oyuncuları MBDD'nin söyleşisine katıldı
MARMARA GÖZ


Serdivan Belediyesi Kongre Salonunda Diriliş Ertuğrul Dizisinin Yapımcısı Mehmet Bozdağ ile dizi oyuncuları Cengiz Coşkun ve Ayberk Pekcan söyleşiye katıldı. Söyleşiye vatandaşlar da büyükilgi gösterdi.  “Gençlere örnek oluyor”  Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşının okunmasının ardından MTTB Genel Başkanı Erdem Ercan konuşma yaptı. Ercan, “Milli dizimiz Diriliş Ertuğrul’un Türk gençliğine yeni bir ruh verdiğine ve vermeye devam edeceğine inanıyoruz. Yıllar önce kendisinin hayallerini ilk ağızdan dinleyip ve bu hayalleri gerçekleştirmek için azmine ve çalışmasına şahitlik ettiğim kardeşim, dostum Mehmet Bozdağ’ın genç kardeşlerimize birçok yönüyle örnek olduğunu söyleyebilirim” dedi. 

“Ülke genelinde de dizi sevildi”  Diriliş Ertuğrul Dizisinin Yapımcısı Mehmet Bozdağ ise yaptığı konuşmada, “Düşündüm neden Diriliş Ertuğrul diye. Biz Müslümanız, Türk’üz seviyoruz ama başka ülkelerdeki insanlar da bu kadar çok seviyor düşüncesinden yola çıktım ve tespitte bulundum. Ertuğrul’un bütün hikayesi, dünyada zulmeden bütün yapılara karşı sonsuza kadar adalet ve hürriyeti anlatıyor. Gördüğüm, tespit ettiğime göre, Sakarya insanında her daim adalet sevgisi var. Bu sebeple ülke genelinde de dizi ve senaryosu çok sevildi" diye konuştu. 

“Nakış gibi işlemeye çalıştım” 

Dizi oyuncusu Cengiz Coşkun ise yaptığı konuşmada, “Dizi öncesinde yoğun bir eğitim sürecinden geçtik. 3-4 ay kadar uzun çalışmalarımız oldu. Dizinin dönemine ve o dönemin coğrafyasına bağlı kalarak karakterimi yavaş yavaş nakış gibi işlemeye çalıştım. Karakter zamanla oturmaya başladı. Ve Allah’ıma şükürler olsun ki karakterimi çok severek ve içten hissederek oynuyorum” ifadelerini kullandı.  Söyleşi soru cevap kısmıyla devam etti. 

 

Etiketler :

Etiketlere göre arama:

Aramaktan Vazgeç