20 Nisan 2024|Cumartesi,17:51:17
 
  • HAVA DURUMU:
  • Parçalı Bulutlu
PİYASALAR Güncelleme : 20.04.2024
DOLAR
32,5004 0,08
EURO
34,6901 0,12
ALTIN
2.496,45 0,48
BİTCOİN
$63.915 1,11
HAFTANIN POPÜLER YAZARI
Av. Begüm Gencer Aytaç
Av. Begüm Gencer Aytaç5 SORUDA ORTAKLIĞIN GİDERİLMESİ (İZALE-İ ŞÜYU) UYUŞMAZLIKLARINDA ARABULUCULUK3 dakika da okunur
16 Haziran 2018 - 08:52
16 Haziran 2018 - 08:522 dakika da okunur 0 yorum Koleksiyona EkleŞİKAYET BİLDİR
Yön Bul Akademi
  • PAYLAŞ
2 dakika da okunur
0 yorum

Yavru köpeğe yapılan zulme tepki

CHP Genel Başkan Yardımcısı Haluk Koç, Sakarya'da yaşanılan yavru köpek vahşetine tepki gösterdi. Koç, "Teröre karşı duruş, şiddete karşı duruş olduğu gibi hayatın her alanında da vahşete baskıya karşı durmamız gerekiyor. İnşallah toplumu çok yaralayan Sapanca'daki olayın, zalimin de yakalanıp layık olduğu şekilde toplumun vicdanını kanatmadan cezalandırılması gerekiyor" dedi.

Yavru köpeğe yapılan zulme tepki
Yön Bul Akademi


Sapanca ilçesinde ormanlık alanda bacakları kesilmiş halde bulunan yavru köpek tüm Türkiye'nın yüreğini sızlattı. İstanbul Ataşehir'de tedavi altına alınan yavru köpek tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Hastane yetkilileri sosyal medyada yaptıkları paylaşımda, "Gerçekten çok üzgünüz. Elimizden gelen herşeyi yaptığımız beirtmek isteriz. Maalesef talihsiz yavrumuzun o minik vücudu operasyonu kaldıramadı. Kendisini kaybettik" açıklamasında bulunmuştu. 

Siyasi partilerden de yavru köpeğe yapılan zulüm ile ilgili tepkiler geldi. Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Haluk Koç, Ramazan Bayramı nedeniyle barış ve huzur temenni etti. Şiddetin toplum hayatına çok fazla girdiğini dile getiren Koç, "Bunu yapanın mutlaka cezalandırılması gerekiyor. Teröre karşı duruş, şiddete karşı duruş olduğu gibi hayatın her alanında da vahşete baskıya karşı durmamız gerekiyor. İnşallah toplumu çok yaralayan Sapanca'daki olayın, zalimin de yakalanıp layık olduğu şekilde toplumun vicdanını kanatmadan cezalandırılması gerekiyor" diye konuştu. 

Etiketler :

Etiketlere göre arama:

Aramaktan Vazgeç