20 Nisan 2024|Cumartesi,08:19:52
 
  • HAVA DURUMU:
  • Parçalı Bulutlu
PİYASALAR Güncelleme : 20.04.2024
DOLAR
32,5004 0,08
EURO
34,6901 0,12
ALTIN
2.496,45 0,48
BİTCOİN
$64.047 3,06
HAFTANIN POPÜLER YAZARI
Av. Begüm Gencer Aytaç
Av. Begüm Gencer Aytaç5 SORUDA ORTAKLIĞIN GİDERİLMESİ (İZALE-İ ŞÜYU) UYUŞMAZLIKLARINDA ARABULUCULUK3 dakika da okunur
28 Haziran 2018 - 10:27
28 Haziran 2018 - 10:272 dakika da okunur 0 yorum Koleksiyona EkleŞİKAYET BİLDİR
Yön Bul Akademi
  • PAYLAŞ
2 dakika da okunur
0 yorum

Yeni hal için geri sayım başladı

Arifiye Kirazca’da inşa çalışmaları devam eden Toptan Sebze ve Meyve Hali Kompleksi’nde çalışmalar hızla devam ediyor.

Yeni hal için geri sayım başladı
Yön Bul Akademi


Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu’na Sakarya Hal Anonim Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Tahsin Çuhadar, SASKİ Genel Müdürü Dr. Rüstem Keleş, Genel Sekreter Yardımcıları Ayhan Kardan, Ali Oktar ile daire başkanları eşlik etti. Toçoğlu, görevlilerden projeler hakkında bilgi alarak çalışmalarında kolaylıklar diledi. Sakarya Hal Anonim Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Tahsin Çuhadar, “Yeni hal kompleksimiz hızla tamamlanıyor. Talebin artacağı, üreticinin kazanacağı, sektör esnafımızın kaliteli hizmet sunacağı örnek bir tesis ortaya çıkıyor. Bölgenin en büyük halinin şehrimize ve esnaflarımıza hayırlı olmasını diliyorum” dedi. 

96 bin metrekarelik alanda inşa edilen ve bölgenin en büyük hali olma özelliği taşıyan komplekste incelemelerde bulunan Başkan Toçoğlu, “Yeni hal kompleksimiz hızla tamamlanıyor. 80 dükkanımızın yer aldığı bölümlerimizin çatı kaplamasını tamamladık. Şimdi iç kısımlarımızda işlemler hızla devam ediyor. Ayrıca kompleksimizin içerisinde yer alacak idari binada da sona yaklaştık. Dış cephe kaplamaları tamamlanmak üzere. İnşallah bu güzel yatırımı en kısa süre içerisinde hizmete alarak, sektör esnafımızın kullanımına sunacağız” diye konuştu. 

Hal tesislerine ulaşımı sağlayacak arterde de genişletme çalışmaları yaparak ulaşımları kolaylaştıracaklarını belirterek sözlerine devam eden Başkan Toçoğlu, “Projemizin ana ulaşım akslarına yakınlığı elbette cazibesini arttıracak. Müşteri potansiyelinin de artmasıyla esnaflarımızın kazançları yükselecek. Böylelikle şehrimiz tarımına, çiftçisine, üreticisine de büyük bir katkı sunmuş olacağız” şeklinde konuştu. 

Etiketler :

Etiketlere göre arama:

Aramaktan Vazgeç