Yusuf Alemdar -  son sözü birlikte söyleyelim
28 Mart 2024|Perşembe,11:44:50
 
  • HAVA DURUMU:
  • Parçalı Bulutlu
PİYASALAR Güncelleme : 28.03.2024
DOLAR
32,3194 0,21
EURO
35,0711 0,14
ALTIN
2.279,76 0,10
BİTCOİN
$70.653 1,24
HAFTANIN POPÜLER YAZARI
Ş. Mahir Tuna
Ş. Mahir TunaDÖKÜLEN SAÇLARIYLA GÖMÜLMEK İSTEYEN KADIN!5 dakika da okunur
12 Mart 2015 - 14:19
12 Mart 2015 - 14:192 dakika da okunur 0 yorum Koleksiyona EkleŞİKAYET BİLDİR
MARMARA GÖZ
  • PAYLAŞ
2 dakika da okunur
0 yorum

İstiklal Marşı'nın Kabulünün 94. Yılı Kutlandı

Akyazı’da, "12 Mart İstiklal Marşı’nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma Günü" dolayısıyla bir etkinlik düzenlendi.

İstiklal Marşı'nın Kabulünün 94. Yılı Kutlandı
MARMARA GÖZ


Program saygı duruşu istiklal marşımızın okunması ve İmam Hatip Lisesi öğrencilerinden Beytullah Taşçı Tarafından Okunan Kuran-ı Kerim Tilaveti ile başladı

Sunumunu İmam Hatip Lisesi Öğrencilerinden Esra Yücesoy ile Şevval Kılıç’ın yaptığı program Akyazı belediye konferans salonunda gerçekleştirildi.

Akyazı Belediyesi Konferans Salonunda yapılan Anma programına  Akyazı Kaymakamı Kamuran Mustafa Ballı, Akyazı Belediye Başkanı Hasan Akcan, Garnizon Komutanı Mustafa Hekimoğlu, , Akyazı İlçe Milli Eğitim Müdürü Recep Özdemir, İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Bal, İlçe Müftüsü Mehmet Şenokur, Ak Parti Akyazı İlçe Başkanı Fevzi Bora, Daire amirleri Oda Başkanları ve çok sayıda davetli katıldı.

Kutlama programının açılışında bir konuşma yapan İmam hatip lisesi Tarih Öğretmeni Ali Doğan “İstiklal Marşımız, dinmez bir bağımlılık sevdasının sönmez bir iman aşkının en güzel terennümüdür. Ülkemiz büyük bir ülke, vatanımız değerli vatandır. Gelecek günler ne gösterir bilinmez bu nedenle milli bilincimizi yüksek tutmak vatanın birliğini ve diriliğini sağlamak için geçmişte olduğu gibi bugünde milletimizin kutsal değerleri olan bayrağımıza ve istiklal marşımıza gereken saygıyı göstermek ecdadımızın bize vasiyeti inancımızın kültürümüzün gelecek güzel günlerimizin gereğidir” dedi.

12 Mart İstiklal Marşı’nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma Günü programı kapsamında Akyazı İmam Hatip Lisesi öğrencileri tarafından hazırlanan “Mehmet Akif ve istiklal marşı kabulü ile ilgili şiirler ve söyleşiler sahnelendi. Mehmet Akif’i anma ve istiklal marşımızın kabulü ile ilgili okul öğrencilerinden Betül Dalkıran ile Beytullah Taşçı  “Bülbül” şiiri Bestelenmiş halini seslendirdiler.

Ethem Acar


 
 
 
 
 
Etiketler :

Etiketlere göre arama:

Aramaktan Vazgeç