Yusuf Alemdar -  son sözü birlikte söyleyelim
29 Mart 2024|Cuma,02:37:25
 
  • HAVA DURUMU:
  • Parçalı Bulutlu
PİYASALAR Güncelleme : 29.03.2024
DOLAR
32,3882 0,22
EURO
35,1467 0,23
ALTIN
2.326,10 0,24
BİTCOİN
$70.912 2,61
HAFTANIN POPÜLER YAZARI
Ş. Mahir Tuna
Ş. Mahir TunaDÖKÜLEN SAÇLARIYLA GÖMÜLMEK İSTEYEN KADIN!5 dakika da okunur
11 Temmuz 2018 - 11:24
11 Temmuz 2018 - 11:242 dakika da okunur 0 yorum Koleksiyona EkleŞİKAYET BİLDİR
Toprak Turizm
  • PAYLAŞ
2 dakika da okunur
0 yorum

Sadettin Tantan, Adnan Oktar operasyonunu değerlendirdi

İçişleri Bakanı olduğu dönemde, Adnan Oktar ve grubuna yönelik operasyon talimatı veren ve Oktar için "En az Apo (Abdullah Öcalan) kadar tehlikeli" diyen Sadettin Tandan, yapılan son operasyonu değerlendirdi.

Sadettin Tantan, Adnan Oktar operasyonunu değerlendirdi
Toprak Turizm


Tantan "Bu tip zararlı kurumlar yüzünden gençler ülkeye hizmetten uzaklaştırılıp sapıkça işlere yönlendiriliyor. Ülkenin hali ortada..." diye konuştu.
DSP-MHP-ANAP koalisyonunun kurduğu 57.Türkiye Hükümeti’nin İçişleri Bakanı Sadettin Tantan bugün sabah saatlerinde Adnan Oktar ve ekibine karşı gerçekleştirilen operasyon ile ilgili konuştu.

2000 yılında Adnan Oktar ve ekibine yapılan en kapsamlı operasyonu yöneten dönemin İçişleri Bakanı Sadettin Tantan, bugün sabah saatlerinde gerçekleştirilen operasyon için “İstanbul Emniyeti’ni tebrik ediyorum. Son derece başarılı bir operasyon. Halkın da bu operasyona destek vermesi gerekir” dedi.

Ülkedeki nitelikli gençlerin cemaate katılmasını en büyük tehlike olarak gören Tantan, “Bu tip zararlı kurumlar yüzünden gençler ülkeye hizmetten uzaklaştırılıp sapıkça işlere yönlendiriliyor. Ülkenin hali ortada…” ifadelerini kullandı.

ADİL SERCAN SAÇAN: 19 YIL SONRA HAKLI OLDUĞUMUZ ORTAYA ÇIKTI
Adnan Oktar ve grubuna yönelik 1999 yılında düzenlenen operasyonun başında bulunan dönemin İstanbul Organize Suçlar Şube Müdürü  Adil Serdar Saçan da bugün düzenlenen operasyona ilişkin çarpıcı değerlendirmelerde bulundu. “19 yıl sonra bu konuda haklı olduğumuz bir kez daha ortaya çıktı” diyen Saçan, “Bugün yapılan çok yerinde ve doğru bir operasyon. Böyle bir örgütün gerçekten var olduğuna inanıyorum. Polis iyi bir iş yaptı ve arkadaşları tebrik ediyorum. Toplumda hem dini hem insani açıdan çok tehlikeli bir örgütün üzerine gidiyorlar” ifadelerini kullandı.

Etiketler :

Etiketlere göre arama:

Aramaktan Vazgeç