Yusuf Alemdar -  son sözü birlikte söyleyelim
28 Mart 2024|Perşembe,14:22:35
 
  • HAVA DURUMU:
  • Parçalı Bulutlu
PİYASALAR Güncelleme : 28.03.2024
DOLAR
32,3284 0,24
EURO
35,0850 0,10
ALTIN
2.296,98 0,85
BİTCOİN
$70.848 1,07
HAFTANIN POPÜLER YAZARI
Ş. Mahir Tuna
Ş. Mahir TunaDÖKÜLEN SAÇLARIYLA GÖMÜLMEK İSTEYEN KADIN!5 dakika da okunur
19 Temmuz 2018 - 12:14
19 Temmuz 2018 - 12:142 dakika da okunur 0 yorum Koleksiyona EkleŞİKAYET BİLDİR
Yön Bul Akademi
  • PAYLAŞ
2 dakika da okunur
0 yorum

Konferans salonu SAÜ Tıp Fakültesi’ne tahsis edildi

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Sakarya Üniversitesi (SAÜ) Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ramazan Akdemir ve beraberindeki doktorlarla bir araya geldi.

Konferans salonu SAÜ Tıp Fakültesi’ne tahsis edildi
Yön Bul Akademi


SAÜ Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ramazan Akdemir ve akademisyenlerle bir araya gelen Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, öğrencilerin ders çalışabilecekleri bir alan için müjde verdi. AKOM’da gerçekleştirilen buluşmada SASKİ Genel Müdürü Dr. Rüstem Keleş, Genel Sekreter Yardımcıları Ayhan Kardan, Ali Oktar, Prof. Dr. Ali Fuat Erdem, Prof. Dr. Yusuf Yürümez, Doç. Dr. Hasan Salih Sağlam, Doç. Dr. Cemil Bilir, Prof. Dr. Mehmet Büyükokuroğlu ve Prof. Dr. Mehmet Erdem yer aldı. Tıp Fakültesi heyeti öğrencilerin ders çalışabilecekleri bir alanın tahsis edilmesini talep ederken; Başkan Toçoğlu gereken çalışmaların yapılacağını ve öğrencilerin rahat bir ortamda ders çalışabilecekleri bir ortam hazırlayacaklarını kaydetti. 

Başkan Toçoğlu, “Sakarya Üniversitesi Tıp Fakültesi dekanımız Prof. Dr. Ramazan Akdemir ve öğretim görevlisi arkadaşlarımızla bir araya geldik. Tıp alanında eğitim alan öğrencilerimizin ders çalışabilecekleri bir alana ihtiyaç duydukları tarafımıza iletildi. İnşallah ek binamızda bulunan konferans salonunu öğrencilerimiz için tahsis edeceğiz. Çalışmaları bizzat kendim takip edecek, öğrencilerimizin rahat bir şekilde ders çalışabilecekleri bir ortam sunacağız. Öğrencilerimizin başarıları bizleri memnun edecek, gururlandıracaktır” dedi. 

Eğitime sundukları destek dolayısıyla Başkan Toçoğlu’na teşekkür eden SAÜ Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ramazan Akdemir ise, “Başkanımız eğitime her zaman ciddi destekler sunuyor. Tıp Fakültesi öğrencilerimizin ders çalışabilecekleri bir alan konusunda bir talebimiz oldu. Sağ olsun bizleri kırmadı ve Büyükşehir’in ek binasında bulunan konferans salonunu bizlere tahsis etti. Kendilerine öğrencilerim ve akademisyen arkadaşlarım adına çok teşekkür ediyorum” diye konuştu. 

 

 

Etiketler :

Etiketlere göre arama:

Aramaktan Vazgeç