Yusuf Alemdar -  son sözü birlikte söyleyelim
29 Mart 2024|Cuma,03:26:39
 
  • HAVA DURUMU:
  • Parçalı Bulutlu
PİYASALAR Güncelleme : 29.03.2024
DOLAR
32,4164 0,31
EURO
35,1164 0,15
ALTIN
2.326,06 0,24
BİTCOİN
$70.723 1,21
HAFTANIN POPÜLER YAZARI
Ş. Mahir Tuna
Ş. Mahir TunaDÖKÜLEN SAÇLARIYLA GÖMÜLMEK İSTEYEN KADIN!5 dakika da okunur
07 Ağustos 2018 - 14:51
07 Ağustos 2018 - 14:512 dakika da okunur 0 yorum Koleksiyona EkleŞİKAYET BİLDİR
Toprak Turizm
  • PAYLAŞ
2 dakika da okunur
0 yorum

Dört projeye MARKA desteği

Doğu Marmara Kalkınma Ajansı’nın (MARKA) Mayıs-Haziran Dönemi Teknik Destek programı kapsamında değerlendirilen Sakarya Büyükşehir Belediyesi’nin 4 farklı projesi MARKA’dan destek almaya hak kazandı.

Dört projeye MARKA desteği
Toprak Turizm


Doğu Marmara Kalkınma Ajansı (MARKA) Teknik Destek Programı Mayıs-Haziran Dönemi kapsamında Sakarya Büyükşehir Belediyesi Strateji Geliştirme Dairesi Başkanlığı Araştırma ve Kaynak Geliştirme Şube Müdürlüğü tarafından sunulan faaliyet önerileri için değerlendirme aşamaları tamamlandı. 

Değerlendirme sonucunda Büyükşehir Belediyesi’nin dört projesi destek almaya hak kazandı. Araştırma ve Kaynak Geliştirme Şube Müdürü Arzu Saygıner Çil, “Avrupa Birliği, Ulusal Ajans ve büyükelçilikler gibi hibe programlarının proje çağrılarını güncel olarak izliyor, ilgili birimlerle irtibata geçerek bilgi veriyor ve uygun proje çağrılarına hazırlık yaparak başvuru sürecini tamamlamaya devam ediyoruz. Bu kapsamda başvurmuş olduğumuz MARKA’nın Mayıs- Haziran dönemi Teknik Destek Programında Büyükşehir Belediyemizin 4 farklı projesi destek almaya hak kazandı. Kalkınma Ajansı ile birlikte yürütülecek her türlü projede belediye içi organizasyon ve yapılanmayı koordine etmeye devam edeceğiz” dedi. 

Destek alan projeler hakkında bilgi veren Çil, “İtfaiye Dairesi Başkanlığı ve Sakarya İl Emniyet Müdürlüğü ortaklığında yürütülecek olan ‘Yangın Sonrası Olay Yeri İnceleme Bilirkişi Eğitimi’, Strateji Geliştirme Dairesi Başkanlığı’nın ‘Sakarya Akıllı Şehir Stratejisi ve Eylem Planı 2019-2023 Hazırlanması İçin Geçici Uzman Personel Görevlendirilmesi’, Tarımsal Hizmetler ve Muhtarlık İşleri Dairesi Başkanlığı’nın ‘Sakarya’daki Yemek Artıklarını Sokak Hayvanları İçin Mama Olarak Geri Dönüştürme Araştırma Raporu’ ve Ulaşım Daire Başkanlığı’nın ‘Trafik Modelleme ve Simülasyon Eğitimi Projesi’ destek almaya hak kazandı” diye konuştu. 

Etiketler :

Etiketlere göre arama:

Aramaktan Vazgeç