20 Nisan 2024|Cumartesi,01:40:23
 
  • HAVA DURUMU:
  • Parçalı Bulutlu
PİYASALAR Güncelleme : 20.04.2024
DOLAR
32,5004 0,08
EURO
34,6901 0,12
ALTIN
2.496,45 0,48
BİTCOİN
$64.126 0,91
HAFTANIN POPÜLER YAZARI
Av. Begüm Gencer Aytaç
Av. Begüm Gencer Aytaç5 SORUDA ORTAKLIĞIN GİDERİLMESİ (İZALE-İ ŞÜYU) UYUŞMAZLIKLARINDA ARABULUCULUK3 dakika da okunur
24 Mart 2015 - 12:08
24 Mart 2015 - 12:083 dakika da okunur 0 yorum Koleksiyona EkleŞİKAYET BİLDİR
Yön Bul Akademi
  • PAYLAŞ
3 dakika da okunur
0 yorum

Yöçeyder Serdivan Gençlik Kardeşleriye Buluştu

Yöçeyder Serdivan Gençlik bugün Redkit Kafe’de yapılan kahvaltı etkinliği ile çocuklarla buluştu.

Yöçeyder Serdivan Gençlik Kardeşleriye Buluştu
Yön Bul Akademi


Sabah 9.30 başlayan programa Serdivan Yöçeyder Gençlik Platformu üyeleri üniversiteli arkadaşların yanı sıra dernek başkanı Yaşar Akdağ olmak üzere yönetim kurulu üyelerinden; Ufuk Karakaya, Murat Akyüz, Haluk Çorlu aileleri ile bizzat katıldılar. Serdivan Yöçeyder Gençlik Platformu üyesi abi ve ablaları ile tanışıp kahvaltı ile birlikte hoş vakit geçiren çocukların memnuniyeti yüzlerinden okunuyordu. Platformun genel koordinatörü Ayşe Betül Ercan çocuklar hakkında eğitim projelerinden bahsetti. Okullarında eksik olduğu dersleri platform üyesi üniversiteli gençlerden alacağını öğrenen çocuklar projeden çok memnun olduklarını söylediler. Samimi gözler ve yüzlerin buluştuğu RedKit Kafede ki kahvaltı etkinliği için Platform üyesi gençler Sayın Emre Şimşek’e ayrıca teşekkürlerini bildirdiler.

ÇOCUKLARA KAHVALTI SONRASI BÜYÜK SÜPRİZ

RedKit Kafede ki kahvaltıdan gülen yüzlerle ayrılmayı bekleyen çocuklar genç abi ve ablalarının kahvaltı sonrası sonrasında Serdivan Bölgesinden kurulan Türkiye Sirki sürpriz etkinliğini öğrenince büyük sevinç yaşadılar. Kahvaltıdan hemen sonra gruplar halinde sirk alanına geçen gençler ve çocuklar heyecanla gösterinin başlamasını beklediler. Hayvan gösterilerinin yapılmadığı bu sirke giren çocuklar gösterileri hayretle izlediler. Büyük Türkiye Sirki için bilet temin eden Serdivanlı iş adamı Ada Aktan Sigorta Acentası sahibi Sayın Emre TAN’a çocuklara bu deneyimi yaşama şansını verdiği için Platform gençlik koordinatörü Ayşe Betül ERCAN ve Platform gençlik başkanı Eşref ILIK ayrıca teşekkürlerini sundular.

UNUTULMAYACAK GÜN

Bu büyük günün sonunda Yöçeyder Serdivan Gençlik Platformu, Gençler ve çocukları bir araya getiren bu iki etkinlikle gönülleri birleştirmeye vesile olan Ada Aktan Sigorta Acentası sahibi Sayın Emre TAN’a ve Red Kit Kafe sahibi sayın Emre ŞİMŞEK’e, Yöçeyder Serdivan Yönetim kuruluna, katılan tüm üniversiteli arkadaşlara ve liseli ortaokullu gençlere teşekkürü borç bildiğini ve daha sonra ki etkinliklerde buluşmayı temenni ettiğini bildirdi.

Haber: Mustafa TUNCALI

Etiketler :

Etiketlere göre arama:

Aramaktan Vazgeç