Yusuf Alemdar -  son sözü birlikte söyleyelim
28 Mart 2024|Perşembe,15:56:41
 
  • HAVA DURUMU:
  • Parçalı Bulutlu
PİYASALAR Güncelleme : 28.03.2024
DOLAR
32,3288 0,24
EURO
35,0948 0,08
ALTIN
2.295,22 0,78
BİTCOİN
$70.429 0,52
HAFTANIN POPÜLER YAZARI
Ş. Mahir Tuna
Ş. Mahir TunaDÖKÜLEN SAÇLARIYLA GÖMÜLMEK İSTEYEN KADIN!5 dakika da okunur
01 Eylül 2018 - 10:15
01 Eylül 2018 - 10:152 dakika da okunur 0 yorum Koleksiyona EkleŞİKAYET BİLDİR
Toprak Turizm
  • PAYLAŞ
2 dakika da okunur
0 yorum

Keleş: "SAÜ ile işbirliğimiz devam edecek"

Sakarya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Savaşan ve beraberindekiler SASKİ Genel Müdürü Rüstem Keleş'i ziyaret etti.

Keleş:
Toprak Turizm


Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ) Genel Müdürü Dr. Rüstem Keleş, Sakarya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Savaşan, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Barış Tamer Tonguç ve Prof. Dr. Temel Gürdal ile Genel Sekreter Dr. Yaşar Kahraman’ı SASKİ Genel Müdürlüğü’nde ağırladı. Buluşmada SASKİ’nin şehir genelindeki çalışmaları ve yeni eğitim öğretim dönemine ilişkin görüşmeler gerçekleştirildi. 

"Başarı temennisi" 

Ziyarette konuşan Dr. Rüstem Keleş, “Kısa süre önce Sakarya Üniversitesi Rektörlüğüne atanan Prof. Dr. Fatih Savaşan ve beraberindekileri SASKİ Genel Müdürlüğümüzde ağırladık. SASKİ olarak şehrimizde devam eden çalışmalarımıza ilişkin paylaşımlarda bulunduk. Buluşmamızda yeni eğitim öğretim döneminin hayırlı olmasını diledik. Tercih sonuçlarının açıklanmasıyla birlikte Sakarya’mızı kazanan öğrencilere başarılar diliyorum. Köklü ve başarılı bir eğitim kurumu olan SAÜ’de okumak öğrencilerimiz için bir ayrıcalık olacaktır. Bu vesileyle Prof. Dr. Fatih Savaşan’a yeni görevinde başarılar diliyorum” dedi. 

"Birlikte çalışma vurgusu" 

SASKİ’nin şehir için önemli projeleri hayata geçirdiğini belirterek sözlerine başlayan SAÜ Rektörü Prof. Dr. Fatih Savaşan, “Genel Müdürümüzün paylaştığı bilgiler doğrultusunda SASKİ’nin şehrimiz için ne derece önemli çalışmalara imza attığını öğrendik. Sakarya Üniversitesi olarak yeni dönemde de birlikte çalışmaktan büyük memnuniyet duyacağız” diye konuştu. 

Etiketler :

Etiketlere göre arama:

Aramaktan Vazgeç