24 Nisan 2024|Çarşamba,13:54:22
 
  • HAVA DURUMU:
  • Parçalı Bulutlu
PİYASALAR Güncelleme : 24.04.2024
DOLAR
32,5168 0,09
EURO
34,7889 0,22
ALTIN
2.421,88 0,34
BİTCOİN
$66.386 0,22
HAFTANIN POPÜLER YAZARI
Av. Begüm Gencer Aytaç
Av. Begüm Gencer Aytaç5 SORUDA ORTAKLIĞIN GİDERİLMESİ (İZALE-İ ŞÜYU) UYUŞMAZLIKLARINDA ARABULUCULUK3 dakika da okunur
26 Mart 2015 - 17:00
26 Mart 2015 - 17:002 dakika da okunur 0 yorum Koleksiyona EkleŞİKAYET BİLDİR
MARMARA GÖZ
  • PAYLAŞ
2 dakika da okunur
0 yorum

Akyazı Önemli Bir Sosyal Alana Kavuşuyor

Akyazı Belediye Başkanı Hasan Akcan kısa zaman sonra hizmete girecek olan Akyazı Amatör Kulüpler lokali inşaatını gezdi.

Akyazı Önemli Bir Sosyal Alana Kavuşuyor
MARMARA GÖZ


Akyazı Ada Caddesi İş Bankası arkasında hizmete hazırlanan lokal binasında çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Başkan Akcan ilgililerden bilgi alarak lokal inşaat alanını gezdi. Akyazı Belediyesi Spor Koordinatörü Sait Okur’dan yapılanlarla ilgili bilgi alan Başkan Akcan, Akyazı’nın kısa bir zaman içinde çok güzel etkin bir sosyal alana kavuşacağını söyledi.

 Akyazı Belediyesi Spor Koordinatörü Sait Okur; “Binanın hazırlık aşamalarında sona geldik. Akyazı’mızda 25 amatör spor kulübü var ve biz Başkanımızın talimatı ile bu lokal için hemen çalışmalara başladık. Bu lokalde sporcularımızın ve Akyazılı gençlerimizin güzel vakit geçirebilecekleri bir mekan olması için çalışıyoruz. Bilardo ve satranç oynayabilecekleri bir mekan olması için gerekli tüm hazırlıkları yapıyoruz” dedi.

 İnşaat alanını dolaşan Akyazı Belediye Başkanı Hasan Akcan ise “ Akyazı’nın merkezinde 650 metrekarelik böyle güzel bir sosyal alanı gençlerimizin hizmetine sunmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Ve en kısa zamanda bilardo masaları ve satranç tahtaları ile güzel bir mekan olacağı kanaatindeyim. Gençlerimizin hoşça vakit geçirebilecekleri bir yer olması için arkadaşlarımız var güçleri ile çalışıyorlar. En kısa zamanda da açılışını yapmak istiyoruz. Amacımız Akyazılı gençliğimiz spora, sosyal yaşama ve kültüre ilgi duysun ve bu alanlarda başarılı olsunlar. İşte biz bunun için varız.” dedi. 
 




 

 

Etiketler :

Etiketlere göre arama:

Aramaktan Vazgeç