Yusuf Alemdar -  son sözü birlikte söyleyelim
29 Mart 2024|Cuma,13:13:11
 
  • HAVA DURUMU:
  • Parçalı Bulutlu
PİYASALAR Güncelleme : 29.03.2024
DOLAR
32,3759 0,18
EURO
35,0013 0,18
ALTIN
2.326,07 0,24
BİTCOİN
$69.695 1,35
HAFTANIN POPÜLER YAZARI
Ş. Mahir Tuna
Ş. Mahir TunaDÖKÜLEN SAÇLARIYLA GÖMÜLMEK İSTEYEN KADIN!5 dakika da okunur
07 Eylül 2018 - 10:38
07 Eylül 2018 - 10:382 dakika da okunur 0 yorum Koleksiyona EkleŞİKAYET BİLDİR
Yön Bul Akademi
  • PAYLAŞ
2 dakika da okunur
0 yorum

Havacılık, uzay ve teknoloji festivali sizi bekliyor

Türkiye’nin ilk havacılık, uzay ve teknoloji festivali olan Teknofest İstanbul, 20-23 Eylül’de İstanbul Yeni Havalimanı’nda yapılacak.

Havacılık, uzay ve teknoloji festivali sizi bekliyor
Yön Bul Akademi


Türkiye'nin ilk havacılık, uzay ve teknoloji festivali olan Teknofest İstanbul, Türkiye Teknoloji Takımı (T3 Vakfı) ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından 20-23 Eylül’de Istanbul Yeni Havalimanı’nda düzenlenecek.

Teknofest İstanbul; Türkiye tarihinin en büyük ödüllü teknoloji yarışmalarının yanı sıra havacılık gösterileri, seminerler, uluslararası girişim zirvesi ve aktiviteleri ziyaretçilerine sunacak. Festivalin en önemli bölümünü ise 12 farklı kategoride düzenlenen teknoloji yarışmaları olusturacak.

Yarısmacı takımlara, hazırlık sürecinde kendi projelerini gelistirmeleri için teknik malzeme desteği verilerek, gençlerin teknoloji gelistirmeleri desteklenecek. Teknofest İstanbul’un yarışmalar ve etkinliklerle dolu renkli ve enerjik festival alanının görseli paylasıldı. Festivalin resmi sosyal medya hesabından paylasılan mesajda “Herkesi, gelecegin teknolojilerinin dogdugu yere bekliyoruz” ifadesi yer aldı. T3 Vakfı Mütevelli Heyeti Baskanı Selçuk Bayraktar da Twitter hesabı üzerinden bir paylasımda bulunarak “Tam bagımsız Türkiye için hayal et, arastır, gelistir, üret” mesajını paylastı.

KATILIM ÜCRETSIZ

Festival, Türkiye’nin milli teknoloji hamlesinde önemli rol oynayan kurulusların destekleriyle düzenleniyor. Teknofest Istanbul’un teknoloji yarısmaları Aselsan, Baykar, IGA, Isbak, Roketsan, TAI, Türk Hava Yolları (THY), TÜBITAK ve TÜRKSAT başta olmak üzere pek çok önemli kurumun desteğiyle düzenlenecek. Katılımın ücretsiz olduğu festival ile Türkiye’nin milli teknoloji hamlesini gerçekleştirmesi hedefleniyor.

Etiketler :

Etiketlere göre arama:

Aramaktan Vazgeç