27 Nisan 2024|Cumartesi,20:53:43
 
  • HAVA DURUMU:
  • Parçalı Bulutlu
PİYASALAR Güncelleme : 27.04.2024
DOLAR
32,4375 0,15
EURO
34,7411 0,66
ALTIN
2.439,70 0,14
BİTCOİN
$63.242 1,25
HAFTANIN POPÜLER YAZARI
Av. Begüm Gencer Aytaç
Av. Begüm Gencer Aytaç5 SORUDA ORTAKLIĞIN GİDERİLMESİ (İZALE-İ ŞÜYU) UYUŞMAZLIKLARINDA ARABULUCULUK3 dakika da okunur
28 Mart 2024 - 21:02
28 Mart 2024 - 21:022 dakika da okunur 0 yorum Koleksiyona EkleŞİKAYET BİLDİR
Yön Bul Akademi
  • PAYLAŞ
2 dakika da okunur
0 yorum

Hasan Akcandan işten çıkarmayacağız sözü

Yeniden Refah Partisi Akyazı Belediye Başkan Adayı Hasan Akcan, göreve geldiklerinde kimseyi işten çıkarmayacaklarını belirterek; "Maalesef önceki dönemde görevi devralan belediye başkanı 60 kişiyi işten atıp yerine 80 farklı kişiyi işe aldı" dedi.

Hasan Akcandan işten çıkarmayacağız sözü
Yön Bul Akademi


akyazı Belediye Başkan Adayı Hasan akcan, son günlerde, belediye çalışanları arasında dolaşan endişe dolu söylentileri duymaktan üzüntü duyduğunu ifade etti.
 
Bazılarının seçimi kazandığıda işlerini kaybedebileceklerinden endişe ettiğini aktaran akcan, 'Bu söylentilerin aslı astarı yok' yanıtını verdi.
 
Bütün belediye personelinin yanında ve destekçisi olduğunu vurgulayan akcan; "
 
Ben, sizin için çalışan tüm belediye personelinin yanındayım ve destekçisiyim. Dürüstlük, adalet ve insanlık değerlerine bağlı olarak hareket ediyorum ve her zaman çalışanların haklarını korumak için mücadele ediyorum. Geçmişteki yönetimimde hiçbir kimseyi işten çıkarmadım ve gelecekte de böyle bir şey yapmayı asla düşünmem" ifadesini kullandı.
 
 
60 KİŞİYİ ÇIKARIP 80 KİŞİYİ İŞE ALDI
 
'Bizim ahlak anlayışımızda bu tür adaletsizliklere ve haksızlıklara yer yoktur' diyen akcan, şunları kaydetti; "
 
Ancak, maalesef önceki dönemde görevi devralan belediye başkanı, utanç verici bir şekilde 60 kişiyi işten çıkardı. İçlerinde hastanede tedavi görenler ve yeni doğacak çocukları olanlar gibi mağdur olanlar vardı. Ancak bu haksızlığa rağmen, belediye başkanı sadece "çok personel var" gerekçesiyle 60 kişiyi işten atıp yerine 80 farklı kişiyi işe aldı.
 
Bizim ahlak anlayışımızda bu tür adaletsizliklere ve haksızlıklara yer yoktur. Bizim yönetimimizde, herkesin adil bir şekilde değerlendirilmesini sağlayacak ve çalışanların haklarını koruyacak bir politika izleyeceğiz.
 
Geleceğimizi birlikte inşa etmek için herkesi desteklemeye ve güvenmeye devam ediyorum. Sizlerin de desteğiyle, daha adil ve insancıl bir akyazı için çalışmaya devam edeceğiz."
YORUM YAP
Adınızı yazınız
Yorumunuzu yazınız!

İLGİLİ HABERLER

Etiketlere göre arama:

Aramaktan Vazgeç