19 Nisan 2024|Cuma,10:55:27
 
  • HAVA DURUMU:
  • Parçalı Bulutlu
PİYASALAR Güncelleme : 19.04.2024
DOLAR
32,5979 0,38
EURO
34,8240 0,26
ALTIN
2.502,34 0,72
BİTCOİN
$64.545 5,44
HAFTANIN POPÜLER YAZARI
Av. Begüm Gencer Aytaç
Av. Begüm Gencer Aytaç5 SORUDA ORTAKLIĞIN GİDERİLMESİ (İZALE-İ ŞÜYU) UYUŞMAZLIKLARINDA ARABULUCULUK3 dakika da okunur
28 Eylül 2018 - 10:57
28 Eylül 2018 - 10:572 dakika da okunur 0 yorum Koleksiyona EkleŞİKAYET BİLDİR
Yön Bul Akademi
  • PAYLAŞ
2 dakika da okunur
0 yorum

Duygulandıran teşekkür mektubu

SAÜEAH Tüp Bebek Ünitesi’nde tedavi görerek çocuk sahibi olan aile, doktorlar ve hastane personeline farklı bir yolla teşekkür etti. Çocuklarını fotoğrafını çekerek arkasına onun ağzından duygularını yazan çift, fotoğrafı hastaneye gönderdi.

Duygulandıran teşekkür mektubu
Yön Bul Akademi


Sakarya Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi (SAÜEAH) Tüp Bebek Ünitesi çocuğu olamayan çiftleri sevindirmeye devam ediyor. Yıllarca çocuk özlemi çeken Susan Ailesi bebekleri Eren‘i kucaklarına aldı.

Bebeklerinin dünyaya gelmesi ile büyük sevinç yaşayan Susan çifti tüp bebek ünitesi doktorları ve personeline teşekkür etmek için çocuklarının ağzından bir metin kaleme alarak herkesi duygulandırdı.

Mutluluklarını dile getirmek için en güzel yolun çocuklarının ağzından duygularını dile getirmek olduğunu düşündüklerini dile getiren Susan çifti, bebeklerinin fotoğrafını çekerek arkasına şu metni yazdı: “Merhaba, Ben sizi görmedim ama siz beni ve ailemi çok iyi biliyorsunuz.  Annem ve babamın evlat özlemini gidermek için destek olmuşsunuz. Destekleriniz için çok teşekkür ederim. Yanınıza en yakın fırsatta uğrayıp sizinle tanışmayı çok isterim. Emekleriniz için çok teşekkür ederim. Rabbim nasip ederse olur diyoruz ama annemle babamın vazgeçmemesi ve en önemlisi sizin pozitif ve doğru yönlendirmenizle ben anneme ve babama kavuştum, tabi onlar da bana kavuştu. Bu arada tek çocuk olmak istemem, kardeş candır belki benim kardeşimde ilk sizinle tanışır. Sabrınız, emeğiniz, bilginiz ve güvenilirliğiniz için çok teşekkür ederim. İlk evlatlarınızdan Eren SUSAN Not: İyi ki varsınız."

Etiketler :

Etiketlere göre arama:

Aramaktan Vazgeç