Yusuf Alemdar -  son sözü birlikte söyleyelim
29 Mart 2024|Cuma,04:04:00
 
  • HAVA DURUMU:
  • Parçalı Bulutlu
PİYASALAR Güncelleme : 29.03.2024
DOLAR
32,3864 0,21
EURO
34,9916 0,21
ALTIN
2.323,86 0,15
BİTCOİN
$70.680 1,46
HAFTANIN POPÜLER YAZARI
Ş. Mahir Tuna
Ş. Mahir TunaDÖKÜLEN SAÇLARIYLA GÖMÜLMEK İSTEYEN KADIN!5 dakika da okunur
17 Nisan 2015 - 15:00
17 Nisan 2015 - 15:003 dakika da okunur 0 yorum Koleksiyona EkleŞİKAYET BİLDİR
MARMARA GÖZ
  • PAYLAŞ
3 dakika da okunur
0 yorum

YGS SINAVINDA AKYAZI SAKARYA İKİNCİSİ

Orta öğretim kurumları 2015 yılı YGS sınav sonuçlarının analizini yapmak için Akyazı ilçe milli Eğitim müdürü Recep Özdemir, şube müdürleri ve lise okul müdürleriyle toplantı düzenleyerek bir araya geldi.

YGS SINAVINDA AKYAZI SAKARYA İKİNCİSİ
MARMARA GÖZ


SAKARYA’DA ON ALTI İLÇE ARASINDA İKİNCİ SIRADAYIZ

Şube müdürleri ve lise okul müdürleriyle bir araya gelerek düzenlenen toplantıda Sakarya’da on altı ilçe arasında ikinci sırada olduklarını belirten Akyazı ilçe milli Eğitim müdürü Recep Özdemir, İlçe milli eğitim müdürlüğü olarak başarı dalında hak ettiğimiz seviyedeyiz. Sakarya’da on altı ilçe arasında ikinci sıradayız. Bizim hedefimiz YGS de ilk üç ve dört’dü. Çünkü merkezde özel okullar var. Sakarya genelinde Arifiye Sapanca Adapazarı Erenler Serdivan ilk üçe girebilecek ilçeler olarak görünüyordu. Bizde bunlardan sonra Akyazı gelmesi gerektiğini söyledik dedi.

 

OKULLARIMIZA YOĞUN BİR TALEP VAR.

Okullarımıza diğer ilçelerden yoğun talep olduğunu belirten ilçe milli eğitim müdürü Özdemir, Sakarya genelinde ve Hendek’ten Akyazı ilçe milli eğitim müdürlüğündeki okullarımıza yoğun bir talep var. Bu sayıyı artırmamız gerekiyor. İlçemizin tek Fen lisesisin Sakarya genelinde birinci sıraya yerleşmesini, eski öğretmen lisesi şimdiki konuralp lisemizin Anadolu liseleri arasında en az ikinci veya üçüncü sıraya yerleşmesini hedefliyoruz.

 

BRANŞ ÖĞRETMENLERİYLE DE BİR ARAYA GELECEĞİZ

Başarı için toplantıların devam edeceğini belirten Özdemir, Yapılan YGS sınav sonuçlarını değerlendirmek için ilk önce lise müdürleriyle daha sonrada okullarda görev yapan branş öğretmenleriyle bir araya gelerek eksiklerimizin tespitini yaparak başarı için yol belirleyeceğiz. Alınan başarıda Emeği geçenlere başta okul müdürlerimize velilerimize öğrencilerimize teşekkürlerimi ve şükranlarımı iletiyorum dedi.

 

BULUNDUĞUMUZ NOKTAYA GELEBİLECEĞİMİZİ ÖNGÖRÜYORDUK

Kısa zamanda alınan başarının önemli olduğunu belirten ilçe milli eğitim şube müdürü Sinan Algaç, İlçe milli eğitim olarak 2013 yılında yapılan YGS sınavında sekizinci, 2014 yılında yapılan YGS sınavında altıncı ve 2015 yılında yapılan YGS sınavında ikinci olduk. Düzenlenen ortak sınavlarında, okul ziyaretlerimizde, öğretmenlerimizle ve öğrencilerimizle yapmış olduğumuz görüşmelerin sonucunda bulunduğumuz noktaya gelebileceğimizi öngörüyorduk. Alınan bu başarıda branş öğretmelerimizin, okul müdürlerimizin katkıları büyüktür dedi.

 

 

SEZAİ YOLCUOĞLU

Etiketler :

Etiketlere göre arama:

Aramaktan Vazgeç