Yusuf Alemdar -  son sözü birlikte söyleyelim
29 Mart 2024|Cuma,07:47:32
 
  • HAVA DURUMU:
  • Parçalı Bulutlu
PİYASALAR Güncelleme : 29.03.2024
DOLAR
32,3654 0,15
EURO
34,9610 0,30
ALTIN
2.325,42 0,22
BİTCOİN
$70.454 1,17
HAFTANIN POPÜLER YAZARI
Ş. Mahir Tuna
Ş. Mahir TunaDÖKÜLEN SAÇLARIYLA GÖMÜLMEK İSTEYEN KADIN!5 dakika da okunur
02 Ocak 2019 - 11:37
02 Ocak 2019 - 11:372 dakika da okunur 0 yorum Koleksiyona EkleŞİKAYET BİLDİR
Yön Bul Akademi
  • PAYLAŞ
2 dakika da okunur
0 yorum

Çok geç olmadan sevdiklerinize sevginizi gösterin

Sakarya Müftülüğü Kültür etkinlikleri kapsamında organize edilen seminer programının konuğu Eğitimci-Yazar ve NLP Uzmanı Alişan Kapaklıkaya oldu.

Çok geç olmadan sevdiklerinize sevginizi gösterin
Yön Bul Akademi


Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlayan Seminer Programında Sakarya Müftüsü İhsan Açık bir konuşma yaptı.

Daha sonra ise Programa konuşmacı olarak katılan Eğitimci-Yazar ve NLP Uzmanı Alişan Kapaklıkaya, salonun tamamını dolduran davetlilere ‘Ailede ve Toplumsal Hayatta Sevginin Gücü’ konulu bir seminer verdi. ‘Çok geç olmadan sevdiklerinize sevginizi gösterin’ diyerek sözlerine başlayan Kapaklıkaya konuşmasında “Birey ve toplum için en temel öğeyi aile oluşturur. Aile, bireyin beslenme, bakım, sevgi ihtiyacı, duygusal ve psikolojik gelişim, eğitim, kültürel değerleri kazanma, sağlıklı zekâ gelişimini sürdürme gibi temel ihtiyaçlarını karşıladığı birincil yer ve çevredir. Aile üyeleri arasındaki ilişkiler ve aile ortamı, bireyin en çok etkileşime uğradığı yerdir. Bu nedenle ailede sağlıklı iletişim ve etkileşim çok önemlidir.” dedi.

Yaptığı esprilerle katılımcıları güldüren, zaman zaman kendi hayatından sunduğu örneklerle de duygusal anlar yaşatan Alişan Kapaklıkaya, sevginin emek istediğini, bakım istediğini, ilgi istediğini ifade ederek evlilikte birlikte oluşturduğumuz sevgi çınarına emek vermemiz gerektiğini söyledi.

Davetlilerin büyük ilgi gösterdiği Programa; Sakarya il müftü yardımcıları, ilçe müftüleri, il genelinde görev yapan din görevlileri ve Kur’an kursu öğreticileri ile çok sayıda davetli katıldı.

Etiketler :

Etiketlere göre arama:

Aramaktan Vazgeç