Yusuf Alemdar -  son sözü birlikte söyleyelim
29 Mart 2024|Cuma,13:48:33
 
  • HAVA DURUMU:
  • Parçalı Bulutlu
PİYASALAR Güncelleme : 29.03.2024
DOLAR
32,3733 0,17
EURO
34,9950 0,20
ALTIN
2.325,67 0,23
BİTCOİN
$69.890 1,09
HAFTANIN POPÜLER YAZARI
Ş. Mahir Tuna
Ş. Mahir TunaDÖKÜLEN SAÇLARIYLA GÖMÜLMEK İSTEYEN KADIN!5 dakika da okunur
08 Ocak 2019 - 08:19
08 Ocak 2019 - 08:192 dakika da okunur 0 yorum Koleksiyona EkleŞİKAYET BİLDİR
Yön Bul Akademi
  • PAYLAŞ
2 dakika da okunur
0 yorum

Sakaryaspor'u örnek gösterdi

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Yıldırım Demirören kulüplerin borçlarının yapılandırılması ile ilgili yeni projeyi tanıtırken Sakaryaspor'u örnek gösterdi.

Sakaryaspor'u örnek gösterdi
Yön Bul Akademi


TFF Başkanı Yıldırım Demirören ve TBB Başkanı Hüseyin Aydın, kulüplerin borçlarının yapılandırılması hususunda kamuoyunu aydınlatma amacıyla A Spor Canlı yayınında konuştu. 

Başkan Demirören projenin 4 Büyükleri kurtarma projesi olarak algılanmasından duyduğu rahatsızlığı belirterek, Sakaryaspor, Kocaelispor ve Göztepe’yi örnek gösterdi.

Demirören: Bu yapılan kamuoyunda 4 büyükleri kurtarma operasyonu olarak algılanmasın. Gaziantepspor'un durumu ortada… Kocaelispor, Sakaryaspor gibi büyük kulüpler, camialar da alt liglere düştüler. Göztepe dahi amatöre düştü zamanında. 4 büyüklere zaten UEFA karışıyor. Sezon içinde her harcamasına bakıyor. Biz de artık TFF olarak kulüplerimizi bu şekilde denetleyeceğiz. Dertlerini gelip bize söylesinler UEFA'ya söyleyeceklerine. Kulüplerimizin çoğu normalde bankaya gitse kredi alamazlar, bankada kapıdan içeri bile giremezler. Şu an kulüplerin bankalara olan borçları yapılandırılıyor. Borç miktarları artmayacak. Sadece bütçelerine göre hareket etmek zorunda kalacaklar. Ayrıca sadece futbol AŞ değil, derneklerin de borçlarının yapılandırılması söz konusu. Bu uygulama, futbolda bir milattır. Zaman bizi haklı çıkaracak, zaman içinde bize teşekkür edilecektir. Bugüne dek kamuoyunda büyük bir bilgi kirliliği oldu. Bugün bunu aydınlatmak istiyoruz. Türk futbolunun ve kulüplerinin kurtuluşu için tek sonuç olan bu konuya inandık, kararını verdik. Umarım devamını da getireceğiz.

Sporexpres.com

Etiketler :

Etiketlere göre arama:

Aramaktan Vazgeç