Yusuf Alemdar -  son sözü birlikte söyleyelim
28 Mart 2024|Perşembe,16:51:09
 
  • HAVA DURUMU:
  • Parçalı Bulutlu
PİYASALAR Güncelleme : 28.03.2024
DOLAR
32,3181 0,21
EURO
35,1379 0,05
ALTIN
2.293,12 0,68
BİTCOİN
$70.964 1,06
HAFTANIN POPÜLER YAZARI
Ş. Mahir Tuna
Ş. Mahir TunaDÖKÜLEN SAÇLARIYLA GÖMÜLMEK İSTEYEN KADIN!5 dakika da okunur
13 Ocak 2019 - 11:30
13 Ocak 2019 - 11:302 dakika da okunur 0 yorum Koleksiyona EkleŞİKAYET BİLDİR
MARMARA GÖZ
  • PAYLAŞ
2 dakika da okunur
0 yorum

Cumhurbaşkanı Tank Palet için konuştu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, BMC Sakarya Karasu Üretim ve Teknoloji Üssü Temel Atma, Pınarbaşı Fabrika İleri Teknoloji Üretim Hattı Hizmete Alım ve BMC Power İlk Yerli ve Milli Motor Çalıştırma Ortak Töreni’nde önemli açıklamalarda bulundu.

Cumhurbaşkanı Tank Palet için konuştu
MARMARA GÖZ


'Tank Palet Fabrikasının satılacağı' iddiasına da yanıt veren Erdoğan, "Kesinlikle böyle bir şey söz konusu değil, buna inananlara üzülüyorum. Mevcut personelin tasfiyesi, işinden, aşından ekmeğinden edilmesi asla söz konusu değildir." dedi.

Başkan Erdoğan şöyle konuştu;

"Sakarya'daki 1. Ana bakım fabrikasına ilişkin bunlardan biridir. 19 Aralık'taki Cumhurbaşkanlığı kararımızın ardından belli bazı kesimler bu konuyu istismar etmeye başladı. Ülkemizin savunma sanayini on yıllardır bir avuç yabancıya mahkum edenler, şimdi çıkmışlar utanmadan bizim politikamızı eleştiriyorlar. Bu provokasyonun başını da Türkiye'deki adı ana muhalefet ama ana muhalefet haricinde her şey var CHP çekiyor. Biz CHP'den yerli ve milli bir tavır beklemiyoruz. Tarihlerinde böyle bir anlayış yok. Ben şahsen tank palet fabrikasında çalışan kardeşlerim başta olmak üzere hiç kimsenin CHP'nin yalanlarına itibar etmediğini biliyorum. Öncelikle fabrikamızın satılması yalanını uydurarak, kesinlikle böyle bir şey söz konusu değil. Buna inananlara üzülüyorum. Kusura bakmasınlar Tayyip Erdoğan böyle bir yola tevessül etmemiştir. Bundan sonra da etmez. Burada çalışan arkadaşlarımızın özlük haklarında bir eksilme olmayacaktır. Tank palet fabrikasına 40 - 50 milyon dolar yatırım yapılacaktır. Burada yapılan iş de özelleştirme değildir."

Etiketler :

Etiketlere göre arama:

Aramaktan Vazgeç