26 Nisan 2024|Cuma,10:16:34
 
  • HAVA DURUMU:
  • Parçalı Bulutlu
PİYASALAR Güncelleme : 26.04.2024
DOLAR
32,5949 0,33
EURO
35,0174 0,13
ALTIN
2.451,63 0,63
BİTCOİN
$64.280 0,05
HAFTANIN POPÜLER YAZARI
Av. Begüm Gencer Aytaç
Av. Begüm Gencer Aytaç5 SORUDA ORTAKLIĞIN GİDERİLMESİ (İZALE-İ ŞÜYU) UYUŞMAZLIKLARINDA ARABULUCULUK3 dakika da okunur
06 Mayıs 2015 - 10:54
06 Mayıs 2015 - 10:544 dakika da okunur 0 yorum Koleksiyona EkleŞİKAYET BİLDİR
Toprak Turizm
  • PAYLAŞ
4 dakika da okunur
0 yorum

ÜNİAK Sakarya’dan “En Sevgili ile Bir Gün”

AK Parti Sakarya İl Gençlik Kolları Üniversiteler Teşkilatı’nın, Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri kapsamında düzenlenen ‘En Sevgili ile Bir Gün’ adlı programda ünlü sanatçı Eşref Ziya Terzi ve Dursun Ali Erzincanlı sahne aldı. Üniversitelerde düzenlenen program öğrenci topluluğunun bu çapta ilk program özelliğini taşıyor.

ÜNİAK Sakarya’dan “En Sevgili ile Bir Gün”
Toprak Turizm


Sakarya Üniversitesi helikopter pistinde gerçekleştirilen programa Aile ve Sosyal Politikalar Bakan Yardımcısı Çiğdem Erdoğan Atabek, Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, Sakarya Üniversitesi Rektörü Muzaffer Elmas,   AK Parti Sakarya İl Başkanı Fevzi Kılıç, AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Yusuf Demir, AK Parti Milletvekili adayı Mustafa İsen ve çok sayıda öğrenci katıldı. 

Bulut, “Bizler bin tane ömrümüz olsa binini de veririz”

Programın açılış konuşmasını yapan AK Parti Sakarya İl Gençlik Kolları Üniversite Birimi Başkanı Bilal Bulut, “Âlemlere rahmet olarak gönderilen sevgili peygamberimizin doğum yıl dönümünün tüm insanlığa huzur mutluluk ve adalet getirmesini temenni ediyorum. Peygamber efendimiz insanlar içinden seçilmiş çok şefkatli ve merhametli bir peygamberdi. Biz onun ümmetiyiz, onun izindeyiz ve onun izinde olduğumuz sürece Rabbimiz bize zaferler nasip edecektir” dedi. Son zamanlarda İslamafobi ve Hz. Muhammet’e karşı yapılan ahlaksızca yapılan çalışmaları kınayan Bulut, “İslam âlemine ve Hz. Muhammet’e yapılan ahlaksızca çalışmalar yapanlar çok iyi bilsinler ki biz sağ elime güneşi sol elime ayı verseniz vallahi ben davamdan vaz geçmem diyen Hz. Muhammet’in ümmetiyiz. Bizler onun davasından onun yolundan asla vazgeçmeyiz. Bizler bin tane ömrümüz olsa binini de veririz Muhammet Mustafa’nın adının başındaki mim harfine” ifadelerini kullandı.

 Düzenlenen programda AK Parti Milletvekili Adayı Mustafa İsen“Sakarya ÜNİAK topluluğu olarak, düzenlediğiniz Kutlu Doğum Haftası programı ile örnek bir çalışmaya imza attınız. Ben hepinize çok teşekkür ediyorum ve tebrik ediyorum. Âlemlere rahmet olarak gönderilen, sevgili peygamberimiz Hz. Muhammet’in, doğum yıl dönümünün tüm insanlığımıza barış, huzur ve mutluluk getirmesini temenni ediyorum.”dedi

“BİZLER ŞAHİDİZ HALA BU MİLLET İLK GÜNKÜ COŞKUYLA PEYGAMBER EFENDİMİZİ ANIYOR”

Düzenlenen programa katılanlara teşekkür ederek sözlerine başlayan Aile ve Sosyal Politikalar Bakan Yardımcısı Çiğdem Erdoğan Atabek, “1444’ üncü yılında hala bu coşkuyla Türk milleti efendisini anmakta ve hala onun sevgisini tap taze gönüllerinde taşıyorlar. Bizlerde bu gün bu coşkuya burada şahidiz. Bütün ümmetin, tüm ümmeti Muhammed’in bu mübarek günlerini tebrik ediyoruz. İnşallah nice nice kutlu doğumlara ulaşırız diyoruz” dedi.

Üniversite Öğrencilerinden Yoğun Katılım

"Ağlama Karanfil,  Gül Ahmedim'' gibi dillerden düşmeyen ilahileri programda Sakaryalılar için seslendiren Eşref Ziya Terzi’ye hayranları hep bir ağızdan eşlik etti. Programda sahne alan Dursun Ali Erzincanlı eşsiz sesiyle katılımcılara duygu dolu anlar yaşattı. AK Parti Sakarya Gençlik Kolları Başkanı Yusuf Demir program sonunda sanatçılara gecenin anısına çiçek takdim etti.

Sakarya ÜNİAK grubu tarafından düzenlenen programda Kur’an tilavetleri, Kazım Karabekir Okulu öğrencilerinin ilahi dinletisi ve Saü Besyo Mehteran takımının Mehteran gösterisi programa renk kattı.

 

Etiketler :

Etiketlere göre arama:

Aramaktan Vazgeç