Yusuf Alemdar -  son sözü birlikte söyleyelim
29 Mart 2024|Cuma,01:57:24
 
  • HAVA DURUMU:
  • Parçalı Bulutlu
PİYASALAR Güncelleme : 29.03.2024
DOLAR
32,3739 0,17
EURO
34,9969 0,19
ALTIN
2.323,92 0,15
BİTCOİN
$70.882 2,15
HAFTANIN POPÜLER YAZARI
Ş. Mahir Tuna
Ş. Mahir TunaDÖKÜLEN SAÇLARIYLA GÖMÜLMEK İSTEYEN KADIN!5 dakika da okunur
04 Haziran 2015 - 09:10
04 Haziran 2015 - 09:104 dakika da okunur 0 yorum Koleksiyona EkleŞİKAYET BİLDİR
Yön Bul Akademi
  • PAYLAŞ
4 dakika da okunur
0 yorum

Karasuya Hizmet Yağdı

Karasu’da vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Toçoğlu, “Asfalt çalışmaları sürüyor. Sahil dönüşüm çalışmalarımız devam ediyor. Bölgede önemli altyapı yatırımlarını hayata geçiriyoruz.

Karasuya Hizmet Yağdı
Yön Bul Akademi


Atıksu Arıtma Tesisimiz yükseliyor. İçmesuyu Arıtma Tesisimizin ihalesi yapıldı, çalışmalar başlıyor. Kuzeyin içmesuyu geleceğini garanti altına almak için Çamdağı Barajı’nı planlıyoruz” ifadelerini kullanırken; Milletvekili Adayı İsen, “Şehrimizin kuzeyinde yeni duble yollar yapılıyor. Liman çalışmaları başladı. Demiryolu bağlantısı gerçekleştirilecek. Karasu Otomotiv İhtisas Bölgesi ilan edildi. Yeni yatırımlarla Karasu, anadolunun ithalat ve ihracat bölgesi olacak” dedi.

 

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Karasu’da sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, teşkilat mensupları ve vatandaşlarla bir araya geldi. Zümrüt Otel’de gerçekleşen toplantıya Başkan Toçoğlu’nun yanı sıra AK Parti İl Başkanı Fevzi Kılıç, Milletvekili Adayı Mustafa İsen, Karasu Belediye Başkanı Mehmet İspiroğlu, Söğütlü Belediye Başkanı Hüseyin Genç, Ferizli Belediye Başkanı Ahmet Soğuk, Kocaali Belediye Başkanı Ahmet Acar, teşkilat mensupları ile çok sayıda vatandaş katıldı.

 

Mazlumların Yanındayız

Programın açılış konuşmasını yapan AK Parti İl Başkanı Fevzi Kılıç, “Adaylarımızın açıklandığı günden itibaren sahada çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Teşkilatımızın çalışmalarındaki büyük heyecan ve coşku bizleri fazlasıyla memnun ediyor. 7 Haziran Genel Seçimleri sadece ülkemizi değil tüm mazlum coğrafyayı da yakından ilgilendiriyor. İnşallah 7 Haziran’da mazlum coğrafyanın yanında olduğumuzu göstereceğiz” diye konuştu.

 

Sahillerde Dönüşüm Başladı

Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “Yeni yasa ile Büyükşehir hizmetlerini tüm ilçelerimize ulaştırıyoruz. Asfalt çalışmalarımız devam ediyor. Şehrimizin kuzeyinde önemli altyapı projelerini başlattık. Çalışmalarımız sürüyor. Yaz aylarında bölgede yaşanan su yetersizliğine çözüm üretmek için geçtiğimiz yıl çalışma yapmıştık. Hamdolsun bu çalışmalarla bölgede geçtiğimiz yaz bir sorun yaşamadık. Sahillerde dönüşüm çalışması başlatacağımızın sözünü vermiştik. Hamdolsun dönüşümleri Karasu sahilinden başlattık. Yaklaşık 25 bin metrekarelik alandaki çalışmalarımızı inşallah kısa süre içerisinde tamamlayacağız” dedi.

 

Arıtma Tesisleri Geliyor

Kuzey ilçelerinin sahip olduğu doğal güzelliklerin korunması için Atıksu Arıtma Tesisi inşa ettiklerini de belirten Toçoğlu, “Altyapı çalışmalarımız kapsamında Karasu ve Kocaali ilçelerimize hizmet verecek Atıksu Arıtma Tesisimizin inşası sürüyor. İnşallah bu sayede Sakarya Nehri’nin, Karadeniz’in gelecek nesillere daha temiz aktarılmasını sağlayacağız. İlçemiz için içmesuyu yatırımlarımızı da sürdürüyoruz. Şerbetpınarı’nda inşa edeceğimiz İçmesuyu Arıtma Tesisi’nin ihalesini yaptık, çalışmalarımız kısa süre içerisinde başlayacak” diye konuştu.

 

İçmesuyu Geleceğine Garanti

Bölge için önemli bir içmesuyu yatırımı üzerinde çalıştıklarını da belirten Zeki Toçoğlu, “Şehrimizin kuzeyinin içmesuyu geleceğini garanti altına almak için Çamdağı Baraj projesi üzerinde çalışıyoruz. İnşallah bölgeye içmesuyu barajı kazandıracağız. Ekiplerimiz planlama çalışmalarını sürdürüyor. Büyükşehir Belediyesi olarak şehrimize uzun vadeli, kalıcı yatırımlar kazandırmayı sürdürüyoruz. Her fırsatta belirtiyoruz millete hizmet bizim işimiz. İnşallah birlik ve beraberliğimizi muhafaza ederek ilçelerimizin gelişimine katkı sağlamaya devam edeceğiz” dedi.

 

Karasu İthalat ve İhracat Bölgesi Olacak

Toplantıda söz alan AK Parti Sakarya Milletvekili Adayı Mustafa İsen ise, “Tüm ilçelerimizde çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. İlk geldiğim gün söylediğim gibi Sakarya’da partimizden kim seçilirse bu bölgenin adayı olacak. Şehrimizin kuzeyinde yeni duble yollar yapılıyor. Liman çalışmaları başladı. Demiryolu bağlantısı gerçekleştirilecek. Karasu Otomotiv İhtisas Bölgesi ilan edildi. Karasu anadolunun ithalat ve ihracat bölgesi olacak İstikrarın sürmesi, gelişimin devamı için rehavete kapılmadan çalışmalarımıza devam etmeliyiz. Büyük resme odaklanarak hemşerilerimizin desteği ile Ankara’ya güçlü bir destek vermeliyiz” ifadelerini kullandı.

 

 

 

Etiketler :

Etiketlere göre arama:

Aramaktan Vazgeç