19 Nisan 2024|Cuma,13:36:55
 
  • HAVA DURUMU:
  • Parçalı Bulutlu
PİYASALAR Güncelleme : 19.04.2024
DOLAR
32,5980 0,38
EURO
34,8337 0,29
ALTIN
2.496,46 0,48
BİTCOİN
$64.627 4,90
HAFTANIN POPÜLER YAZARI
Av. Begüm Gencer Aytaç
Av. Begüm Gencer Aytaç5 SORUDA ORTAKLIĞIN GİDERİLMESİ (İZALE-İ ŞÜYU) UYUŞMAZLIKLARINDA ARABULUCULUK3 dakika da okunur
03 Temmuz 2015 - 08:17
03 Temmuz 2015 - 08:173 dakika da okunur 0 yorum Koleksiyona EkleŞİKAYET BİLDİR
Yön Bul Akademi
  • PAYLAŞ
3 dakika da okunur
0 yorum

Şehrin Vitrinine Yeni Yüz

Sakarya Caddesi Kentsel Tasarım Projesi’nde çalışmaların tamamlandığını duyuran Başkan Toçoğlu, “Proje kapsamında Yeni Cami Kavşağı’nı kaldırdık. Küpçüler Kavşağı’nda gerekli düzenlemeleri tamamladık. Caddenin tamamında kaldırım yenilemesi gerçekleştirdik. Adnan Menderes Caddesi’nde başlattığımız yenileme çalışmalarını da projemize dahil ettik. Sakarya’ya hayırlı olsun” dedi.

Şehrin Vitrinine Yeni Yüz
Yön Bul Akademi


Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, yeni dönem kentsel tasarım ve cadde yenileme çalışmaları kapsamında bir projeyi daha hayata geçirdiklerini ifade etti. Sakarya Caddesi’nde başlatılan projede gerekli düzenlemelerin tamamlandığını aktaran Başkan Toçoğlu, projeye dahil edilen Adnan Menderes Caddesi’nde de çalışmaların kısa süre içerisinde tamamlanacağını belirtti. Toçoğlu, “Sakarya’yı birlikte güzelleştirmeye devam edeceğiz. Kentsel tasarım ve cadde yenileme çalışmalarımızı şehrimize kazandırmayı sürdüreceğiz” diye konuştu.

 

Kontrollü ve Hızlı Geçişler

Sakarya Caddesi Kentsel Tasarım Projesi’nde çalışmaları da değerlendiren Başkan Toçoğlu, “Bölgede başlattığımız çalışmalar kapsamında Yeni Camii Kavşağını kaldırdık. Böylelikle Adnan Menderes ve Palmiye Caddelerinden Yeni Cami’ye geçişleri ve Atatürk Bulvarı güzergâhındaki trafik akışını daha modern bir görünüme kavuşturduk. Sürücülerimiz bu düzenlemeyle daha kontrollü ve hızlı geçiş imkanlarına kavuştu. Yeni Cami’de tamamladığımız düzenlemeyle birlikte Adnan Menderes ve Palmiye Caddeleri de birbirlerini karşılamış oldu” diye konuştu.

 

Sakarya Caddesi Yenilendi

Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu açıklamalarına şu şekilde devam etti; “Orta Refüj, kaldırım, engelli rampaları ve yaya geçişlerinde kapsamlı bir çalışma hayata geçirdiğimiz projenin devamında Patates Hali Kavşağı’nda da gerekli yenileme çalışmalarını tamamladık. Bölgemiz yaya geçişlerini daha kontrollü bir hale getirdik. Caddenin tamamında başlattığımız kaldırım yenileme çalışmalarını da Patates Hali bölgemizde sonlandırdık."

 

Yenilenen Yüzüyle Küpçüler Kavşağı

 “Kentsel tasarım projemizin devamında Küpçüler Kavşağı’na da modern bir görünüm kazandırdık. Bölgede başlattığımız ‘trafikte kontrol ve daha hızlı geçiş’ anlayışı kapsamında Küpçüler’de de gerekli adımlarımızı attık. Kavşakta çalışmalarımızın tamamlanması ile Mehmet Akif ve Küpçüler Caddeleri arasındaki geçişler daha hızlı ve kontrollü bir hale getirildi. Yenilenen yüzüyle Küpçüler Kavşağı hemşerilerimizin de büyük beğenisini kazandı."

 

Adnan Menderes’te Sona Doğru

“Sakarya Caddesi’nde hayata geçirdiğimiz proje kapsamında Adnan Menderes Caddesi’nde de gerekli düzenlemeleri tamamlayacağımızı ifade etmiştik. Adnan Menderes Caddesi’nde de betonlama ve taş bordür çalışmaları gerçekleştiriyoruz. Bölgedeki çalışmalarımız da kısa süre içerisinde sonlanacak. Yeni dönem kentsel tasarım ve cadde yenileme çalışmalarımız artarak devam edecek. İlçelerimizde de bu konuda gerekli adımları atıyor; şehir içi ulaşımında önemli yeri olan arterlere modern görünüm kazandırıyoruz. Karasu Plaj Caddesi ve Kampüs Yolu’nun yanı sıra, projelendirdiğimiz yeni çalışmalarımızı da bir bir hayata geçirmeye devam edeceğiz."

Etiketler :

Etiketlere göre arama:

Aramaktan Vazgeç