09 Temmuz 2025|Çarşamba,11:12:01
 
  • HAVA DURUMU:
  • Parçalı Bulutlu
PİYASALAR Güncelleme : 30.06.2025
DOLAR
39,9027 0,01
EURO
46,8704 0,06
ALTIN
4.225,05 0,58
BİTCOİN
$107.540 0,16
HAFTANIN POPÜLER YAZARI
Av. Begüm Gencer Aytaç
Av. Begüm Gencer Aytaç5 SORUDA KENTSEL DÖNÜŞÜM3 dakika da okunur
10 Şubat 2020 - 10:57
10 Şubat 2020 - 10:5750 saniye de okunur 0 yorum Koleksiyona EkleŞİKAYET BİLDİR
Toprak Turizm Yeni
  • PAYLAŞ
50 saniye de okunur
0 yorum

Sakarya Barosu Bursa’yı gezdi

Sakarya Barosu Genç Avukatlar Meclisi tarafından ‘Bursa Gezisi’ etkinliği düzenlendi. Etkinlik kapsamında Bursa’da; Cumalıkızık, Gölyazı, Tophane ve Kozahan gezildi. Geziye Sakarya Barosu Başkanı Av. Abdurrahim Burak, Baro CMK ve Adli Yardım Koordinatörü Av. Alim Mert, Genç Avukatlar Meclisi Başkanı Av. Eda Angın, meclis yönetimi ve çok sayıda avukat ile stajyer avukat katıldı.

Sakarya Barosu Bursa’yı gezdi
Toprak Turizm Yeni


Farklı yönleriyle tanıdık

Gezinin ardından konuşan Baro Başkanı Abdurrahim Burak, güzel bir gezi olduğunu kaydetti. Başkan Burak, “Bursa’nın tarihini ve kültürünü yansıtan mekanları gezerek, bilgiler aldık. Bursa’yı farklı yönleriyle tanıma fırsatı bulduk, çok memnunuz. Oldukça keyifli geçti. Meclis Başkanımız Eda Angın’a ve tüm meclis üyesi meslektaşlarımıza teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Hep bir arada olacağız

Gezinin sonunda Bursa’dan güzel ve mutlu ayrıldıklarını belirten Meclis Başkanı Eda Angın, “Öncelikle meclisimize büyük emeklerinden ötürü teşekkür ediyorum. Bundan sonra da sık sık bu tür etkinlikler düzenleyerek hep bir arada olacağız. Gezimize katılan Baro Başkanımız Abdurrahim Burak başta olmak üzere herkese teşekkürlerimi iletiyorum” şeklinde konuştu.

Etiketler :
Aramaktan Vazgeç