06 Temmuz 2025|Pazar,00:20:04
 
  • HAVA DURUMU:
  • Parçalı Bulutlu
PİYASALAR Güncelleme : 30.06.2025
DOLAR
39,9027 0,01
EURO
46,8704 0,06
ALTIN
4.225,05 0,58
BİTCOİN
$107.540 0,16
HAFTANIN POPÜLER YAZARI
Av. Begüm Gencer Aytaç
Av. Begüm Gencer Aytaç5 SORUDA KENTSEL DÖNÜŞÜM3 dakika da okunur
11 Şubat 2020 - 09:35
11 Şubat 2020 - 09:352 dakika da okunur 0 yorum Koleksiyona EkleŞİKAYET BİLDİR
Toprak Turizm Yeni
  • PAYLAŞ
2 dakika da okunur
0 yorum

Bakkal esnafına ek kazanç

Sakarya Bakkallar ve Bayiler Esnaf Odası Başkanı Ahmet Akdardağan, fatura ödeme merkezi yetkisine sahip olan her bakkalın ek kazanç sağladığına dikkat çekti. 

Bakkal esnafına ek kazanç
Toprak Turizm Yeni


Bir süre önce Faturamatik firmasıyla imza altına alınan protokol gereğince bakkalların her türlü fatura tahsilatı alma ve ödeme yetkisine sahip olduğunu hatırlatan Başkan Akdardağan, “Vatandaşımız bankalara gitmeden sokağındaki bakkalından her türlü fatura ödemesini, mobil ve bankacılık işlemlerini gönül rahatlığa içinde yapabilir. Faturamatik firmasıyla yaptığımız anlaşma gereğince bakkallarımız istemeleri halinde fatura ödeme merkezi yetkisine sahip olabiliyor.” dedi.

Başkan Akdardağan, “Bu yenilikle birlikte bakkallarımız da elektrik, su, doğalgaz, internet, telefon faturaları, cep lira yüklemeleri, para transferi, anlaşmalı kurum faturalarının yanı sıra DASK, trafik sigortası ödemeleri ve kasko teklifleri gibi önemli hizmetler tek çatı altında verilebiliyor. Üstelik tüm ödemeler nakit veya kredi kartıyla yapılabiliyor.” diye konuştu. 

Bakkalların teknolojik gelişmeleri yakından takip ettiğini kaydeden Başkan Akdardağan, “Şehrimizdeki bakkallar sosyal görevlerinin yanı sıra artık kendilerini geliştiriyor ve teknolojiye hemen ayak uyduruyor. Üyelerimiz olan esnaflarımız bu yeni sisteme geçmeleri halinde gelirlerine ek kazanç sağlayabilirler. Vatandaşımız ise bankalara ve ilgili kurumlara gitmeden ödeme noktası olan bakkallarımızdan hızlıca tüm işlemlerini yapabilirler. Esnafımızın gelişimi ve refahını artırmak için projeler üretmeye ve gelişmeleri yakından takip etmeye devam etmeye devam edeceğiz.” ifadesini kullandı. 

Etiketler :
Aramaktan Vazgeç