03 Temmuz 2025|Perşembe,08:09:02
 
  • HAVA DURUMU:
  • Parçalı Bulutlu
PİYASALAR Güncelleme : 30.06.2025
DOLAR
39,9027 0,01
EURO
46,8704 0,06
ALTIN
4.225,05 0,58
BİTCOİN
$107.540 0,16
HAFTANIN POPÜLER YAZARI
Av. Begüm Gencer Aytaç
Av. Begüm Gencer Aytaç5 SORUDA KENTSEL DÖNÜŞÜM3 dakika da okunur
05 Mart 2020 - 12:26
05 Mart 2020 - 12:2650 saniye de okunur 0 yorum Koleksiyona EkleŞİKAYET BİLDİR
Toprak Turizm Yeni
  • PAYLAŞ
50 saniye de okunur
0 yorum

Sakarya'da Corona Virüs şüphesinde rahatlatan açıklama

Sakarya'da 'corona virüsü' şüphesiyle karantina altına alınan 4 kişiyle ilgili Ankara'ya gönderilen test sonuçları açıklandı.

Sakarya'da Corona Virüs şüphesinde rahatlatan açıklama
Toprak Turizm Yeni


Kaynarca ilçesinde yaşayan ve Umre’den döndükten sonra halsizlik ve öksürük şikâyetiyle İlçe Hastanesi’ne başvuran hasta,  'corona virüsü' şüphesiyle negatif basınçlı sedye ile Sakarya Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne nakledilerek karantinaya alınmıştı. 

Öte yandan Sakarya Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde üç hasta daha corona şüphesiyle karantinaya alınmıştı. 

'Corona Virüs' şüphesiyle izolasyonlu odada müşade altında tutulan toplam 4 hastaya yapılan ilk testlerin sonucu negatif çıkmıştı.

Sakarya Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde alınan numuneler Ankara’ya gönderilmişti.  Ankara’da yapılan incelemede 4 hastanın corona virüs testleri negatif çıktı. 

Vatandaşların tedirgin eden karantina uygulamasında testlerin negatif çıkması rahat bir nefes aldırdı. 

Etiketler :
Aramaktan Vazgeç