06 Temmuz 2025|Pazar,00:05:09
 
  • HAVA DURUMU:
  • Parçalı Bulutlu
PİYASALAR Güncelleme : 30.06.2025
DOLAR
39,9027 0,01
EURO
46,8704 0,06
ALTIN
4.225,05 0,58
BİTCOİN
$107.540 0,16
HAFTANIN POPÜLER YAZARI
Av. Begüm Gencer Aytaç
Av. Begüm Gencer Aytaç5 SORUDA KENTSEL DÖNÜŞÜM3 dakika da okunur
10 Mart 2020 - 13:20
10 Mart 2020 - 13:202 dakika da okunur 0 yorum Koleksiyona EkleŞİKAYET BİLDİR
Toprak Turizm Yeni
  • PAYLAŞ
2 dakika da okunur
0 yorum

Başkan Yüce, mutluluklarına ortak oldu

‘TOKİ 100 Bin Konut’ projesi kapsamında Sakarya’da inşa edilecek 445 konutun hak sahipleri çekilişle belirlendi. Başkan Ekrem Yüce, “Cumhurbaşkanlığımızın himayelerinde inşa edilecek konutların hemşehrilerimize hayırlı olmasını diliyorum. En kısa sürede tamamlanarak, teslim edileceğine inanıyor, hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.

Başkan Yüce, mutluluklarına ortak oldu
Toprak Turizm Yeni


Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, ‘TOKİ 100 Bin Konut’ projesi kapsamında Sakarya Korucuk’ta yapılacak olan 445 konutun kura çekiliş programına katıldı. Serdivan Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleştirilen çekilişe vatandaşlar yoğun ilgi gösterirken;  Türkiye Emekliler Derneği Sakarya Şube Başkanı Sinan Turan, şehit ve engelli aileleri yer aldı. Çekilişin ardından bir tarafta sevinç bir tarafta ise hüzün hakim oldu. Başkan Ekrem Yüce, başvuruların yoğun olduğu 445 konutun kurada çıkanlara hayırlar getirmesini temenni etti.

Her yıl 100 bin konut

TOKİ’nin şehirleri ilmek ilmek dokuduğunu ifade ederek sözlerine başlayan Başkan Ekrem Yüce, “Bugüne kadar yapılan çalışmaların yanı sıra her yıl 100 bin konut için düğmeye basıldı. Sakarya’mızda da 445 konut yapılacak ve çekilişle hak sahibi olacak. Cumhurbaşkanlığımızın himayelerinde inşa edilecek konutların hemşehrilerimize hayırlı olmasını diliyorum. En kısa sürede tamamlanarak, teslim edileceğine inanıyor, hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.
 

Etiketler :
Aramaktan Vazgeç