23 Mayıs 2024|Perşembe,18:43:57
 
  • HAVA DURUMU:
  • Parçalı Bulutlu
PİYASALAR Güncelleme : 23.05.2024
DOLAR
32,2034 0,07
EURO
34,9326 0,23
ALTIN
2.426,76 1,42
BİTCOİN
$68.246 2,73
HAFTANIN POPÜLER YAZARI
Ş. Mahir Tuna
Ş. Mahir TunaBÖYLE ADAK OLMAZ!4 dakika da okunur
12 Mayıs 2024 - 15:34
12 Mayıs 2024 - 15:342 dakika da okunur 0 yorum Koleksiyona EkleŞİKAYET BİLDİR
MARMARA GÖZ
  • PAYLAŞ
2 dakika da okunur
0 yorum

Kenan Sofuoğlu hayatının en büyük hatasını açıkladı

Bir dönem AK Parti milletvekilliği yapan motor sporcusu Kenan Sofuoğlu “Hayatımdaki en büyük hatalardan biriydi cumhurbaşkanına orada 'Yaparım' demek. Ama bilseydim biraz milletvekilliği nasıl bir şey. Hayatımın büyük hatasıdır” dedi.

Kenan Sofuoğlu hayatının en büyük hatasını açıkladı
MARMARA GÖZ


Bir önceki dönemde ak parti’nin Sakarya milletvekili olan eski dünya şampiyonu motor sporcusu kenan sofuoğlu, fatih altaylı’nın Youtube programına konuk oldu.

Sofuoğlu, milletvekili olduktan bir hafta sonra pişmanlık duyduğunu, istifa etmek için her yolu denediğini ifade etti.

Beş yıllık milletvekilliği kariyerini "Hayatımın en büyük hatasıydı" şeklinde değerlendirdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'la yaptığı görüşme sonrasında yarışlara ara verdiğini belirten Sofuoğlu, milletvekili adayı listesine adının yazılmasının ardından partiden gelen yoğun taleplerden şikayet etti ve şunları ekledi:

"Danışmanlarından birini aradım, 'Cumhurbaşkanının program nerede, hemen oraya geleceğim. Ben bu işi yapmam, yapamam abi. Beni çıkartın listenizden' dedim. Mahvoldum 3 haftada taleplerden, isteklerden, beklentilerden, partinin 'şuraya git, buraya git' demelerinden. Kariyerimin zirvesiydi, deli gibi para kazanıyordum. Yarışları bıraktırdı bana, rahat rahat hayat yaşayacaktım ben, ‘bu ne abi' dedim. 'Sakın öyle bir şey yapamazsın, biz sana güvendik, çok kötü reklam yaparlar, bunu kullanırlar' filan beni caydırdı."

Altaylı'nın "Bir daha (milletvekilliği yapmazsın, değil mi?" sorusunu Sofuoğlu "Yok ağabey, hayatımdaki en büyük hatalardan biriydi Cumhurbaşkanına orada 'Yaparım' demek. Ama bilseydim biraz milletvekilliği nasıl bir şey... Hayatımın büyük hatasıdır" diyerek cevapladı.

YORUM YAP
Adınızı yazınız
Yorumunuzu yazınız!

Etiketlere göre arama:

Aramaktan Vazgeç