18 Nisan 2024|Perşembe,08:12:44
 
  • HAVA DURUMU:
  • Parçalı Bulutlu
PİYASALAR Güncelleme : 18.04.2024
DOLAR
32,4748 0,08
EURO
34,7727 0,15
ALTIN
2.478,63 0,66
BİTCOİN
$61.652 3,96
HAFTANIN POPÜLER YAZARI
Ş. Mahir Tuna
Ş. Mahir TunaDÖKÜLEN SAÇLARIYLA GÖMÜLMEK İSTEYEN KADIN!5 dakika da okunur
26 Kasım 2015 - 08:20
26 Kasım 2015 - 08:202 dakika da okunur 0 yorum Koleksiyona EkleŞİKAYET BİLDİR
Yön Bul Akademi
  • PAYLAŞ
2 dakika da okunur
0 yorum

Vali Coş Emekli Öğretmenleri Ziyaret Etti

24 Kasım Öğretmenler Günü tüm yurtta olduğu gibi ilimizde de çeşitli etkinliklerle kutlandı. Öğretmenlerin gelecek nesillerin yetişmesinde büyük öneme sahip olduğunu vurgulayan Vali Hüseyin Avni Coş, yayınladığı mesaj ve katıldığı programların dışında hayatta olan en yaşlı emekli öğretmenleri de evinde ziyaret ederek Öğretmenler Günün kutladı.

Vali Coş Emekli Öğretmenleri Ziyaret Etti
Yön Bul Akademi


Evlerinde Ziyaret Etti

Vali Coş, ilk olarak Adapazarı Karaman Mahallesi’nde oturan Gülsen Sarıöz’ü ziyaret etti. Sarıöz, binlerce öğrenci yetiştirmekten duyduğu mutluluğu dile getirerek, ziyaretten dolayı da çok memnun olduğunu ifade etti. Vali Coş’un ikinci durağı ise Adapazarı Karapınar Mahallesi’nde yaşayan 96 yaşındaki emekli öğretmen Mehmet Topaloğlu’nun evi oldu. Topaloğlu, eğitimin beşikten mezara devam ettiğini dile getirerek, öğretmenlik mesleğinin kutsal bir meslek olduğunu ve eğitimcilerin bu anlayışla hareket etmesi gerektiğini vurguladı. Mehmet Topaloğlu, Vali Coş’a ziyaretinden dolayı teşekkür etti.

“Eli Öpülesi Öğretmenleriz”

Vali Coş, “Yüzlerce, binlerce öğrenci yetiştiren eli öpülesi değerli öğretmenlerimiz yıllar önce emekli olmalarına rağmen hala yaşadığı toplumla bilgi ve birikimlerini paylaşıyor olması bizleri ziyadesiyle memnun etti. Bu vesile başta Başöğretmen Atatürk’ü rahmetle, şükranla ve minnetle anıyoruz. Şehit öğretmenlerimizi ve vefat eden öğretmenlerimize rahmet diliyoruz. Emekli olup da hala toplumumuzun içinde topluma rehberlik eden emektar öğretmenlerimize sağlık ve afiyetler diliyorum. Görevli öğretmenlerimize de başarılar temenni ediyorum. Sevdikleriyle beraber daha nice öğretmenler gününe ulaşmalarını yüce Allah’tan diliyorum.” diye konuştu.

Etiketler :

Etiketlere göre arama:

Aramaktan Vazgeç