26 Nisan 2024|Cuma,11:17:45
 
  • HAVA DURUMU:
  • Parçalı Bulutlu
PİYASALAR Güncelleme : 26.04.2024
DOLAR
32,5869 0,31
EURO
35,0313 0,17
ALTIN
2.456,47 0,83
BİTCOİN
$64.371 0,64
HAFTANIN POPÜLER YAZARI
Av. Begüm Gencer Aytaç
Av. Begüm Gencer Aytaç5 SORUDA ORTAKLIĞIN GİDERİLMESİ (İZALE-İ ŞÜYU) UYUŞMAZLIKLARINDA ARABULUCULUK3 dakika da okunur
07 Aralık 2015 - 14:15
07 Aralık 2015 - 14:152 dakika da okunur 0 yorum Koleksiyona EkleŞİKAYET BİLDİR
MARMARA GÖZ
  • PAYLAŞ
2 dakika da okunur
0 yorum

ALEMDAR: “Müteahhitlik bir meslek ise sadece bu mesleği icra edenler tarafından yapılmalıdır”

Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar’ı, beraberindeki Yönetim Kurulu üyeleriyle birlikte makamında ziyaret eden Sakarya Müteahhitler Birliği Derneği Başkanı Kadir Savaş; seçim sonuçlarının hayırlı olmasını dileyerek, hükümetin en yakın zamanda müteahhitlik yasasını çıkarmasını umutla beklediklerini söyledi.

ALEMDAR: “Müteahhitlik bir meslek ise sadece bu mesleği icra edenler tarafından yapılmalıdır”
MARMARA GÖZ


Yönetim Kurulu üyeleriyle Sakarya Müteahhitler Birliği Derneği Başkanı Kadir Savaş, beraberindeki Başkan Yardımcısı Murat Bayrak, Yönetim Kurulu Üyelerinden İbrahim Kahya, Yüksel Avşar, Köksal Saltık, Adem Tok, Erhan Yağcı ve SATSO Yönetim Kurulu Üyesi Fatma Aygün Kahya ile birlikte Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar’ı makamında ziyaret etti. Ziyarette, 1 Kasım’da gerçekleşen Genel İdareler seçiminin sonuçları ile ilgili Belediye Başkanı Yusuf Alemdar’a hayırlı oslun dileklerinde bulundu.

ALEMDAR: “Her önüne gelenin müteahhitlik yapmamalıdır”
Mütehatlik sektörün sorunlarının çözülmesi ve çevreci, estetik ve kaliteli konutlar üretilmesi için kamuoyunu bilinçlendirmek gerektiğine dikkat çeken Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, her önüne gelenin müteahhitlik yapmasının engellenmesi gerektiğini vurguladı. Kendisine yapılan ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getiren Başkan Alemdar, “Müteahhitlik bir meslek ise, sadece bu mesleği icra edenler tarafından yapılmalıdır” dedi.

SAVAŞ: “Çalışma ve usul esasları belli olmalıdır”
“Kimin hangi şartlar altında müteahhit olacağı, çalışma ve usul esasları belli olmalıdır” diyen Sakarya Müteahhitler Birliği Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Kadir Savaş, kendilerinin de isteğinin bu doğrultuda olduğunu, hükümetin en yakın zamanda müteahhitlik yasasını çıkaracağını umut ettiklerini söyledi. Ziyarette ayrıvca, Serdivan bölgesinde yapılaşma artışına dikkat çekildiği ziyarette, bu artışa paralel artan nüfus ve yeni yerleşim alanlarındaki belediyecilik hizmetlerine de değinildi. 

Etiketler :

Etiketlere göre arama:

Aramaktan Vazgeç